Populära

Vad galler for brollopsfester?

Vad gäller för bröllopsfester?

En sak är tydlig: allmänna sammankomster med över 50 deltagare är förbjudna. Resten är inte lika glasklart. Enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer bör även större sociala sammanhang som dop, fester, bröllop och begravningar undvikas. Samtidigt finns ingen lagstadgad gräns för privata arrangemang.

Kan man gå på bröllop i sommar?

Men det är individuellt och det går faktiskt att få till ett bröllop redan i sommar, enligt Louise Wemme. – Ett bröllop kan vara så olika från person till person, beroende på budget och vision. Vill man ha en borgerlig vigsel, med fest i trädgården och en tårta går det absolut att få till i sommar.

Får man ha bröllop?

Den som ordnar en sådan sammankomst kan bli straffad med fängelse. Folkhälsomyndigheten säger att privata fester och evenemang inte heller ska ha fler än 50 personer nu. Till exempel bröllop och födelsedagsfester. Den som har en privat fest får inget straff.

Hur många gäster får man bjuda på bröllop?

Hur många som får plats i er bröllopslokal avgör först och främst hur många som ni kan bjuda. Ibland kan det också få plats fler eller färre gäster beroende på vilka slags bord sitting som väljs. Tänk på att matcha gästlistan mot er budget!

Kan man ha bröllop i juli?

Därför måste vi hålla ut lite till för att vara helt säkra på vad som gäller för bröllop och event i dessa tider. Nivå 2 – Nås enligt indikatorer antagligen någon gång i juni-juli. Utomhus, 600 personer men om sittande upp till 3000 personer. Detta gäller för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.

Kan man gifta sig i sommar?

De flesta av sommarens brudpar har planerat efter de tidigare restriktionerna och det är fortfarande vanligt med mindre utomhusbröllop. Nästa år däremot, syns en trend där fler vill gifta sig utomlands och ha en större fest i flera dagar.

Share this post