Trendig

Vilka NHL spelare kommer till OS?

Vilka NHL spelare kommer till OS?

Skribenter

  • Janne Bengtsson.
  • Uffe Bodin.
  • Hampus Duvefelt.
  • Peter Ekholm.
  • Sixten Funqvist.
  • Otto Marand.
  • Sebastian Norén.

Är NHL proffsen med i OS?

Nu är det officiellt. NHL, tillsammans med spelarfacket, bekräftar att de stoppar stjärnorna från OS. – Jättetråkigt att ännu en gång inte få möjlighet att ha de bästa spelarna i världen, säger Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv.

Var spelar Jagr?

Rytíři KladnoJaromír Jágr / Nuvarande lag (#68 / Högerforward)Rytíři Kladno är en tjeckisk ishockeyklubb i Kladno som bildades 1924. Klubben har blivit tjeckoslovakiska mästare sex gånger: 1959, 1975, 1976, 1977, 1978 och 1980. Wikipedia

Varför spelar inte NHL spelare i OS?

– Tyvärr har den rejäla förskjutningen av ligans grundserieschema – hittills har 50 matcher skjutits upp fram till och med 23 december – medfört att ett deltagande vid OS inte längre är genomförbart.

Vilka är uttagna till OS 2022?

Fyra aktiva i truppen gör sitt fjärde OS i Peking: Emma Nordin, ishockey, Charlotte Kalla, längdskidor, Niklas Edin, curling, Oskar Eriksson, curling.

Var går OS 2025?

Paris utsågs till arrangör av de 33:e sommarspelen av IOK:s 131:a session den 13 september 2017 i Lima, Peru. Paris 2024 blir de första spelen i OS-historien med lika många damer och herrar som tävlar.

Vilka spelar OS i hockey?

Gruppspelet i OS består av tre matcher var för de 12 deltagande nationerna. I grupp A spelare Kanada, USA, Tyskland och Kina. Grupp B består av Ryska IOC, Tjeckien, Schweiz och Danmark. I Grupp C spelar Sverige, Finland, Slovakien och Lettland.

Vilka är uttagna till OS 2022 skidskytte?

Skidskyttarna Mona Brorsson och Stina Nilsson tas ut vinter-OS i Peking. – Två rutinerade tidigare OS-medaljörer som gett starka formbesked den senaste tiden, säger SOK:s truppchef Peter Reinebo.

Share this post