Allmänning

Har Gordon dewoons mormor dott?

Har Gordon dewoons mormor dött?

Sixten, Harry och jag kollade på Gordon Dewoons youtubevideo om att hans mormor har dött. Jag började gråta för de berättade så himla fint.

Vart är Gordon dewoon född?

Carl Oscar Gordon Dewoon (Stockholm, 27 år) – Merinfo.se.

Vad heter Gordon dewoon på riktigt?

Oscar Gordon Dewoon är 25-åringen bakom kanalen med namnet “Gordon Dewoon” som just nu växer i snabb takt. Kanalens extrema framgång bygger på en tydlig nisch med klassiska utmanings-videor i ett amerikanskt YouTube-manér.

När är Gordon dewoon född?

Födelsedatum i romerska siffror är XII. IX. MCMXCIV (12.9.1994), som man brukar se på gamla skrifter och på moderna tatueringar. Samt hans nuvarande ålder i romerska siffror som är XXVII (27) år.

Har Gordon dewoon en flickvän?

Gordon Dewoon släppte nyligen en video på sin YouTube kanal där hans flickvän Emma Liljegren bestämde över honom i 24 timmar.

Hur rik är Gordon dewoon?

Gordon Dewoon AB har 2 anställda och gjorde ett resultat på 35 KSEK med omsättning 797 KSEK under 2021. Gordon Dewoons vinstmarginal låg vid senaste årsbokslutet på 5,6 % vilket ger Gordon Dewoon placeringen 250 442 i Sverige av totalt 692 311 aktiebolag.

Vad heter Gordon dewoons mamma?

Caroline Dewoon Thorén (50 år) Stockholm | Ratsit.

Har Oscar dewoon flickvän?

Carl Oscar är inte gift. Carl Oscar har 1 bolagsengagemang (Gordon Dewoon AB).

Har Victor dewoon flickvän?

Han är 90-talist och är född på sommaren i stjärntecknet kräfta (enligt kinesiskt horoskop är han är född i Råttans år). Han fyller 26 år om 108 dagar. Victor är inte gift.

Vart bor Oscar dewoon?

Carl Oscar Gordon Dewoon bor i en lägenhet i Stockholm. Han bor tillsammans med bland annat Henrik Dewoon Thorén. Hans födelsedag är den 11 september. Hans lägenhet är värderad till ca 5 440 000 kr.

Vad heter Gordon dewoons flickvän?

Är Gordon dewoon gift?

Han är inte gift.

Share this post