Frågor

Nar vann Kimi Raikkonen?

När vann Kimi Räikkönen?

Räikkönen blev världsmästare i Formel 1 2007 för Scuderia Ferrari. Med det blev han den tredje finske föraren (efter Keke Rosberg och Mika Häkkinen, två gånger) att vinna Formel 1-VM. Innan dess körde han fem år för McLaren och ett år för Sauber.

Hur gammal är Michael Schumacher?

53 år (3 januari 1969)Michael Schumacher / Ålder

Vilket nummer hade Michael Schumacher?

– Dessutom finns det andra framgångsrika förare som kört med nummer fem, jag tänker på Michael Schumacher och Nigel Mansell, säger Vettel. Han ville ha nummer sju som är hans lyckotal, men det numret hade Kimi Räikkönen redan tagit.

Vem är den bästa F1 föraren?

Sedan 1950 har det diskuterats om Alberto Ascari, Juan-Manuel Fangio, Alain Prost, Ayrton Senna, Michael Schumacher eller Lewis Hamilton är den tidernas bästa F1-förare. I helgen vann Lewis Hamilton sitt 100:GP, vilket är betydligt fler än vad någon annan förare har vunnit.

Har Schumacher vaknat?

Michael Schumacher försattes i koma och han tvingades till flera operationer för att överleva. Det tog över ett år innan han vaknade ur koman och under sommaren 2014 flyttades han i hemlighet från sjukhuset i Grenoble för att inleda sin rehabilitering på universitetskliniken i schweiziska Lausanne.

När kraschade Michael Schumacher?

Den 30:e december är det exakt sju år och en dag sedan dagen som förändrade Michael Schumachers liv. Schumacher var på skidsemester med sin familj i Méribel och slog i huvudet när han åkte offpist.

Hur ser Michael Schumacher?

Schumacher åkte offpist och slog i huvudet så allvarligt att han försattes i konstgjord koma i ett halvår. Rapporterna om att han hade vaknat kom ett halvår senare och sedan dess har familjen hållit hans hälsotillstånd hemligt. Få nyheter har läckt ut och få personer har kommenterat hur Schumacher mår.

Vad tjänar Kimi Räikkönen?

Finländarna Kimi Räikkönen och Valtteri Bottas uppges tjäna lika mycket – tio miljoner dollar, alltså ungefär 8,3 miljoner euro. Det berättigar till en delad sjunde plats på listan.

Share this post