Trendig

Vem coachar Jonas Bjorkman?

Vem coachar Jonas Björkman?

Jag känner Robert Lindstedt litegrann och pratar med Jonas Björkman när han kommer ner och coachar. Jag arrangerade också 16 raka svenska tennisfester för fans och spelare.

Var kommer Jonas Björkman ifrån?

AlvestaJonas Björkman / FödelseortAlvesta är en tätort i Småland och centralort i Alvesta kommun i Kronobergs län.
Alvesta är en järnvägsknut i södra Sverige, omkring 18 km väster om Växjö. Alvesta station ligger längs järnvägarna Södra stambanan och Kust till kust-banan. Wikipedia

Vem var Stefan Edbergs motståndare 1991?

1990-talet. I Australiska öppna i januari 1990 nådde Edberg finalen, som han dock förlorade mot tjecken Ivan Lendl. Edberg blev tvungen att ge upp i det tredje setet på grund av en skada i en magmuskel han tidigare ådragit sig i semifinalen mot Mats Wilander.

Hur lång är Jonas Björkman?

1,84 mJonas Björkman / Längd

Hur många barn har Jonas Björkman?

Jonas Björkman är sedan många år tillbaka gift med sin fru Petra Björkman. De har två barn ihop.

Vem spelade Stefan Edberg dubbel med?

I Masters slutspel i dubbel var Järryd mästare två gånger med Stefan Edberg 1985 och 1986 och två gånger med John Fitzgerald 1989 och 1991. Sin främsta placering i singel i en Grand Slamturnering nådde Järryd 1985, då han spelade semifinal i Wimbledon.

Hur bra var Jonas Björkman?

Björkman blev professionell ATP-spelare 1991 och vann sammanlagt 54 dubbeltitlar och 6 singeltitlar. Som bäst rankades han som världsetta i dubbel och som nummer fyra i singel. Som dubbelspelare är han en av de mest framgångsrika svenskarna genom tiderna och bara Anders Järryd har fler dubbelsegrar (59).

Hur många Grand Slam har Jonas Björkman?

0Jonas Björkman / Grand Slam-segrar (singlar)

När flyttade Jonas Björkman till London?

Den tidigare Halmstadbon flyttade till London 1998 och trots ett par uppehåll i andra länder har han alltid kommit tillbaka till den brittiska huvudstaden. Sedan ett par år tillbaka är han, hans fru och två barn bosatt där permanent.

Hur gammal är Jonas Björkmans fru?

Petra föddes den 11 juli år 1973 och är idag 48 år gammal. Hon bor tillsammans med Jonas och deras yngsta dotter i Saltsjöbaden, Stockholm.

Vad är Grand Slam?

En äkta Grand Slam innebär att samma spelare vinner alla de fyra stora internationella tennismästerskapen under samma kalenderår (spelsäsong). Turneringarna är Australiska öppna i Melbourne i januari, Franska öppna i Paris i maj/juni, Wimbledonmästerskapen i juni/juli och US Open i New York i augusti/september.

Vilka har vunnit äkta Grand Slam?

Storheter som Björn Borg, Pete Sampras, Ivan Lendl, Boris Becker, John McEnroe och Andre Agassi vann aldrig mer än två Grand Slam-titlar under samma kalenderår, och skaran som har lyckats vinna tre av de fyra största turneringarna är, i modern tid, begränsad till fem: Jimmy Connors (1974), Mats Wilander (1988), Roger …

Share this post