Blogga

Vad kostar PSA gradering?

Vad kostar PSA gradering?

Eventuellt kan en extra kostnad tillkomma i form av att PSA tar ut en extra försäkringsavgift (upcharge) för att gradera dyra kort. Det är inte alltid denna avgift tillkommer, men det kan hända. Det handlar då om en avgift på mellan 86-720 kronor/kort beroende på dess värde.

Vad ska man kolla på Pokemon kort?

Det finns fyra olika utgåvor att känna till, det första man ska titta på är om kortet har en “1st edition”-symbol i det nedre vänstra hörnet. Om det finns gäller det att skilja på om kortet har en skugga till höger om bildrutan. Dessa två varianter kallas “First edition” och “First edition (Shadowless)”.

Var kan jag sälja mina Pokemon kort?

Nu har jag hjälpt dig att välja några platser du kan tänka dig när du vill sälja dina Pokémon -kort för kontanter, och de är:

  • Troll och padda.
  • TCG-spelare.
  • CCG Castle.
  • Dave och Adam.
  • eBay.
  • Kortmarknad.
  • Kortgrotta.
  • Serietidningsbutiker.

Hur graderar man Pokemonkort?

Dels har vi också halvtals-skalan, där korten graderas enligt 1-10 men där korten även kan tillskrivas halvtal. Exempelvis 7.5 eller 9.5. Den senare tillämpas av Becket Grading och SGC. Gemensamt för de bägge är att 10 är högsta grad.

Vad kostar det att gradera Pokemon kort?

Vi graderar kort för 180:- inkl moms, därefter tillkommer fraktkostnaden mellan oss och dig när kortet är klart.

Vart kan man se alla Pokemon säsonger?

Se Ash och Pikachus otroliga äventyr med Pokémon TV på din Nintendo Switch. Pokémon TV-appen är det bästa sättet att se de senaste äventyren med Ash och Pikachu på mobila enheter!

Hur graderar man?

Alla nybörjare börjar med vitt bälte. Som vuxen graderar men till olika Kyu-grader, medan barn graderar till Mon-grader. Mon räknas som en halvgrad och kräver två graderingar till varje nytt bälte.

Hur skickar man Pokemonkort?

Hur går det till? Du skickar din samling till oss, vi värderar den och skickar sedan en kostnadsfri offert på vad vi erbjuder. Du tar sedan ett beslut om du vill sälja, behålla eller sälja delar av din samling. Säljer du skickas pengarna via banköverföring, väljer du att avstå skickar vi tillbaka din samling till dig.

Share this post