Ny

Hur lang tid tar Zaras leverans?

Hur lång tid tar Zaras leverans?

Den beräknade leveranstiden varierar mellan 3-5 arbetsdagar, beroende på leveransadressen. Den beräknade leveranstiden varierar mellan 2-3 arbetsdagar.

Vart skickas Zaras kläder från?

VÅRA UPPGIFTER Försäljning av varor på denna webbplats utförs under varumärket “ZARA” av FASHION RETAIL S.A., ett spanskt företag med registrerad adress på Avda. de la Diputación, Edificio Inditex, 15142 Arteixo (A Coruña), Spanien.

När får Zara in nya kläder?

Dom får in nya grejer veckovis, skulle nästan säga att dom dagligen får in nya kläder vilket håller sortimentet nytt och man kan gå in där flera gånger och hitta nya grejer! Dock är det alltid fruktansvärt mycket folk, även när det inte är rea. Det är inte så kul att gå i denna butik, utan blir mer ett stress moment.

Hur mycket kostar frakten på Zara?

Det finns tre fraktalternativ, antingen kan man hämta varorna i sin närmaste Zara butik vilket är kostnadsfritt. Eller så kan du välja standardleverans för 49 kronor, oavsett hur mycket du beställer. Eller expressleverans för 99 kronor.

Varför är Zaras personal otrevliga?

Zara är ett väldigt oseriöst företag, dom bryr sig 0 om sin personal och kör med skrämselpropaganda (ni får varning om ni gör si och så), ingen uppskattning alls från chefer för allt slit man gör och allt extra man ställer upp och jobbar. Chefer skäller ut personalen, mitt i butiken, framför kunder.

Varför ska man inte handla på Zara?

Zara har bland den dåligaste… Zara har bland den dåligaste kundservice jag varit med om. Det är fräcka och hjälper en inte. Jag va tvungen att returnera en jacka p.g.a felsydda knappar och snart gått 2 månader och fortfarande inte fått pengar tillbaka. Avråder att köpa från deras nättsidor.

Hur är Zaras jeans i storleken?

Är faktiskt helt galet. Även @zara är ju helt uppåt väggarna med storlekarna. Är ju ca en 38, S/M i de flesta märken. Men på Zara får jag knappt på mig byxor i storlek Large.

Hur transporterar Zara sina kläder?

Zara fokuserar på snabbhet framför produktionskostnader. Monki tillverkar allting före säsong och har inte alls samma fokus på trender som Zara. De har sina leverantörer i Asien och enstaka i Italien vilket direkt innebär längre ledtider på grund av att varorna fraktas hit med båt.

Hur är storlekarna på Zara?

På Zara har de lagt till en ny storleksguide, vilket Harpers Bazaar har skrivit om. Ikonen “what’s my size?” ska hjälpa shopparen att välja rätt storlek. Man skriver in längd, vikt och hur man vill att det ska sitta (åtsittande, perfekt, löst) och därefter räknar Zara ut vilken storlek som passar bäst.

Är det gratis retur Zara?

Du har 30 dagar på dig från avsändningsdatumet att byta eller returnera ditt köp på Zara.com gratis. Varorna måste ha kvar alla etiketter och vara i perfekt skick. Du kan byta storlek eller färg på dina varor. Gå till en Zara-butik som har samma avdelning som varan tillhör med inköpskvittot.

Hur mycket lön får man på Zara?

I år är den 2:79 kronor per timme på detaljhandelsavtalet. Utöver det finns det ett så kallat lokalt löneutrymme, det som blir potten, på 70 öre per arbetad timme.

Är det fri retur på Zara?

Byten och returer Du har 30 dagar på dig från avsändningsdatumet att byta eller returnera ditt köp på Zara.com gratis. Varorna måste ha kvar alla etiketter och vara i perfekt skick. Du kan byta storlek eller färg på dina varor.

Share this post