Allmänning

Vad ar finalspelet i BingoLotto?

Vad är finalspelet i BingoLotto?

Alla som duttar fram Finalspelet på sin bingolott är garanterade en vinst på minst 100 000 kronor, men kan bli betydligt högre än så. För i Finalspelet har du chans att snurra fram otroliga 4 miljoner kronor! HUR FUNGERAR FINALSPELET? Finalspelaren får dessutom chansen att utöka valfritt fält med 1 miljon kronor.

Hur stor chans att vinna på bingo?

Ett 75 bollars bingospel har till exempel maximalt 75 utrop. Sannolikheten för att ta få ett vinnande mönster är därför 1:1 om spelet pågår till sista bollen (100 % sannolikhet). Här är en snabb genomgång sannolikheten för att få bingo efter ett visst antal utrop; 10 utrop = 0,1 %

När är 1 ans bingo?

BingoLotto Express – livestreamad bingo måndag till torsdag! Varje måndag, tisdag, onsdag och torsdag med start klockan 19.00 presenterar våra eminenta programledare ettans, tvåans och treans bingo, bjuder på härliga inslag och håller via chatten en levande dialog med deltagarna som är med och spelar.

Vilka tider är bingospelen?

BingoLotto sänds i TV4 och TV4 Play. Vanliga omgångar sänds programmet på söndagar klockan 18.00-20.00 med paus för nyheter och väder. Våra storkvällar som till exempel Uppesittarkvällen och Nyårsbingo, har speciella sändningstider som du kan läsa mer om här inför aktuell omgång.

Hur många lotter säljer bingolotter?

Uppskattningsvis hur många föreningar säljer lotter till BingoLottos uppesittarkväll? – Det är drygt 3000 föreningar och lag som säljer våra produkter till uppesittarkvällen och hjälper till att skapa den tradition som den 23 december har blivit.

Kan man vinna två gånger på bingo?

Nej jag har vunnit Flera gånger på en bingolott. 🙂 Skicka den i ett rekommenderat brev till mig så skall jag kolla upp den. Enligt säkra källor (mamma) kan man vinna mer än en gång på samma lott.

Hur mycket tjänar BingoLotto på Uppesittarkvällen?

Flera miljoner svenskar samlas årligen framför sina TV-apparater den 23 december för att titta på BingoLottos Uppesittarkväll och inleda julen tillsammans. Enbart i fjol genererade uppesittarkvällen ett överskott på svindlande 100 miljoner kronor till svenskt föreningsliv.

När är det för sent att köpa bingolott?

Hur lång tid har vi på oss att sälja lotterna? Första lottleveransen sker vecka 11. Därefter kan ni sälja lotter fram till programstart den 17 april.

Vilken tid är femmans bingo?

23.06 Femmans Bingo – en miljon kronor finns att vinna.

Vilken tid är bingospelen på uppesittarkvällen?

BingoLottos Uppesittarkväll den 23 december! Den 23 december klockan 19.30 bjuder BingoLotto traditionsenligt in dig till hela Sveriges julfirande – BingoLottos Uppesittarkväll! En kväll fylld av julmys med spännande gäster, artister, framträdanden och så klart bingospel! Den 23 december.

Hur spelar man JubileumsLotto?

JubileumsLotto är en separat bingorad som består av en 7-siffrig nummerrad innehållande nummer mellan 1-99. Fyller du hela raden under utropen så har du vunnit en miljon! Utöver JubileumsLotto innehåller jubileumslotten även fyra bingospel samt mängder av ytterligare utlottningar.

Vad är Miljonhjulet?

Dessutom kan du skrapa fram chansen att få spela Miljonhjulet – spelmomentet som du säkert känner igen från tv-programmet BingoLotto där du har chans att vinna upp till 5 miljoner kronor. BingoLottos Julkalender kostar 100 kronor och du köper den av din lokala förening eller i butik.

Hur får man vara med i Färgfemman?

Vinster från 5 000 kronor i varor upp till 1 miljon kronor i kontanter ligger gömda bakom 25 luckor, fördelade på fem färger. Den som spelar får öppna luckor fram tills dess att samma färg öppnats två gånger. Då är spelet slut och de vinster som öppnats ”på vägen” får behållas.

Hur dags är bingospelen?

Hur stor chans är det att vinna på BingoLotto?

De vinster som finns på lotten kan alla med en bingolott vinna, oavsett om man tittar på programmet eller inte. För att vara med på inringningsmomenten och få chansen att vinna, krävs det att man ser programmet då det sker i direktsändning. Läs mer om hur det går till att ringa till programmet.

Share this post