Blogga

Vad gor man at hala skor?

Vad gör man åt hala skor?

En tunn gummisula kan sättas på för att för att öka hållbarheten och att göra skorna mindre hala. Vi passar in skoblock och ger dig råd om vilka produkter du behöver för att skydda dina skor mot fukt.

Hur får man skosulan vit?

Viktigt är att använda en vit tandkräm och inte en färgad i gelkonsistens. Applicera tandkrämen med hjälp av till exempel en ren tandborste och borsta tandkrämen på fläckarna. Därefter låter du tandkrämen sitta kvar på skorna i några minuter innan du torkar av tandkrämen med en fuktig trasa och diskmedel.

Hur får man bort fläckar på skor?

Ett husmorsknep är att blanda bakpulver med lite flytande diskmedel, två eller tvättmedel och applicera direkt på de fläckade områdena. Skrubba fläcken med en borste och använd gärna en tandborste för veck och sömmar som är svåra att komma åt. Skölj sedan av med vatten och låt skorna lufttorka.

Hur gör man rent tygskor?

Tvätta vita tygskor för hand

  1. Fyll en balja med ljummet vatten.
  2. Häll i en mindre mängd tvättmedel eller diskmedel och blanda.
  3. Doppa en sko i taget i vattnet och använd en borste, till exempel en gammal tandborste för att få bort fläckarna.
  4. Skölj och upprepa om det behövs.
  5. Låt skorna lufttorka med tidningspapper i.

Hur får man rent vita sneakers?

Blanda bakpulver med lite flytande diskmedel, tvål eller tvättmedel och applicera direkt på de fläckade områdena. Skrubba fläcken med en ren borste och använd gärna en ren tandborste för sömmar som är svåråtkomliga. Du kan använda bakpulvret både på ovansidan och på sulan.

Hur rengöra sneakers?

Blanda lite bakpulver med tvål, flytande diskmedel eller tvättmedel och borsta sedan rent skorna med blandningen med hjälp av en ren borste. Om du har fläckar som är svåra att komma åt kan du använda en liten tandborste. Torka av pjucksen med en fuktig trasa och låt dem sedan lufttorka. Tadaaa, crispy white!

Kan man tvätta skor i 60 grader?

Nästan alla skor har gått bra att tvätta i 40 grader för min del – har av misstag tvättat flera skor i 60 grader och materialet tål det också MEN man får se upp med vissa skor runt 60 grader då t ex plösen/bakkappan i hälen kan vara av sådant material att det ”sväller” upp under innertyget.

Share this post