Rekommendationer

Vilken ar basta studsmattan?

Vilken är bästa studsmattan?

Berg Favorit — BÄST I TEST STUDSMATTA. Hög byggkvalitet, smart design och utmärkt studs till ett rimligt pris.

  • Berg Champion — BÄSTA PREMIUMVAL.
  • Jumpmaster 4,3 m — BÄSTA BUDGETVAL.
  • BR / Toys “R” Us OUTRA Extreme.
  • Berg Talent.
  • Trekkrunner 4,27m Pro.
  • Rusta Adrenalin Pro.
  • Jysk STOJ.
  • Vad ska man köpa för studsmatta?

    Säkerhet: Studsmattan ska vara utformad för att minska risken att göra sig illa om man landar fel. I första hand gäller det att ha ett bra kantskydd. Det är också en fördel om trampolinen har stor yta för att minska risken att landa på kanten. Studsmattan måste säljas med skyddsnät enligt standarden EN71-14.

    Är salta studsmattor bra?

    Den här runda studsmattan från Salta har en genomgående bra kvalité, och kunde vara med att konkurrera om förstaplatsen rejält. Trots den höga kvalitén och säkerheten har den ett ganska bra pris. Detta är ett riktigt kap som du absolut borde ha med i beräkningen om du funderar på att köpa en studsmatta.

    Vad är studsmattan gjord av?

    På lite dyrare studsmattor är materialet i duken ofta UV-skyddad polypropylenväv som är ett starkt, åldringsbeständigt och helt underhållsfritt material. Det är slätt och snällt mot bar hud. Billigare studsmattor har ofta en enklare typ av väv med en grövre yta som lätt ger brännmärken på huden.

    Vilken storlek på studsmatta ska man köpa?

    Hur stor studsmatta du ska köpa beror såklart på hur mycket plats du har i trädgården eller på den plats din studsmatta ska stå. Studsmattan bör placeras på en jämn gräsyta utan hinder runt omkring. Ju större hoppytan är, ju bättre är det att hoppa och desto tryggare känner man sig på studsmattan.

    Vad är skillnaden på trampolin och studsmatta?

    Studsmatta eller trampolin – vad är skillnaden? Den enkla sanningen är att begreppen är helt utbytbara. Sporten som utövas när man hoppar på en studsmatta och redskapet som används – till exempel under de olympiska spelen – heter trampolin.

    Vad kostar en bra studsmatta?

    Berg Favorit Safety Net Comfort – ✅ Bäst i test

    Pris
    7199:- Besök
    7398:- Besök

    Share this post