Allmänning

Vem har gjort mest mal i AIK?

Vem har gjort mest mål i AIK?

Per Kaufeldt är med sina 124 mål inte bara AIK:s främste målskytt genom tiderna. Den legendariske målskytten från 20- och 30-talet är dessutom den som vunnit AIK:s skytteliga vid flest tillfällen. Sex gånger blev han Gnagets skyttekung under perioden 1925-33.

Vem har gjort mest mål i Fotbolls VM?

Flest mål totalt, 16, har Miroslav Klose (Tyskland, 2002-2014) gjort.

Vem leder skytteligan i Allsvenskan?

Nedan har ni den aktuella ställningen i skytteligan i fotboll för Allsvenskan i Sverige, säsongen 2022. Skytteligaledare just nu är Alexander Jeremejeff och Williot Swedberg med 3 gjorda mål.

Vem är AIKS målvakt?

Kristoffer Nordfeldt
Budimir Janošević
AIK Fotboll/Målvakter

Vilken klubb har flest medlemmar?

Flest medlemmar har Djurgården Fotboll med 15 703 medlemmar, följt av Djurgården Hockey med 8 240 medlemmar, på tredje plats hittar vi Djurgården Boxning med 759 medlemmar.

Vilka är Sveriges mest populära fotbollslag?

Sveriges mest populära fotbollslag. IFK Göteborg – 10 procent. Malmö FF – 7 procent. Djurgårdens IF – 5 procent. AIK – 4 procent. IFK Norrköping – 3 procent. IF Elfsborg – 3 procent. Helsingborgs IF – 3 procent. Hammarby IF – 3 procent.

Vad är den vanligaste formen av fotboll?

Den vanligaste formen av fotboll spelas med elvamannalag, det vill säga en målvakt och tio utespelare i vardera laget. Matcherna spelas normalt i två halvlekar på 45 minuter vardera med en halvtidspaus runt 15 min. Det lag som gjort flest mål då matchen är slut har vunnit.

Vad är en fotbollsplan?

Planen i fotboll. Huvudartikel: Spelplanen (fotboll) En fotbollsplan är rektangelformad och uppdelad i två planhalvor, den är 45-90 meter bred och 90-120 meter lång, underlaget ska vara gräs, konstgräs eller grus. Spelplanens standardiserade mått för internationella matcher är 64-75 meter bred och 100-110 meter lång.