Trendig

Vilken IPL maskin ar bast?

Vilken IPL maskin är bäst?

Braun Silk Expert Pro 5 är Brauns senaste generation av IPL-maskin. Den blev utsedd till bäst i test hos Testfakta där testarna tyckte att den hade bra design, var enkel att använda och hade en snabb applicering.

Hur ofta IPL hemma?

Om du istället använder en IPL, kan du hindra håråterväxten i upp till 8 veckor* och sedan behöver IPL-behandlingen upprepas var fjärde till var åttonde vecka för att du ska bibehålla det långvariga resultatet. IPL är en bra metod om du vill kunna göra behandlingen hemma och få ett långvarigt resultat.

Vilken hemma laser är bäst?

Beurer IPL 5500 Pure Skin Pro Hårborttagning använder sig av en IPL-teknologi, vilket är precis detsamma som används på salong. Att behandla hela kroppen tar endast 20 minuter. Perfekt!

Är Mandy IPL bra?

Mandy bygger på så kallad “IPL” (Intense Pulse Light) som bryter ner hårsäcken och tar bort hårväxten. Tekniken är helt säker att använda och kan närmast liknas med vad som används på salong – fast till en betydligt lägre kostnad!

Vilken IPL ska man köpa?

Braun 5117 Silk-expert Pro 5 är en snabb och säker IPL för permanent reducering av hår. Den har 10 olika intensiteter. Skonsamma inställningar minskar energinivån för nybörjare eller behandling av känsliga områden som till exempel under armar eller vid bikinilinjen.

Hur du använder IPL hemma?

Philips Lumea IPL är en ljuspulsbehandling som efter en tids behandling ger dig hårfri hud i upp till 8 veckor. För att behandla måste du först raka eller ta bort håret på den del du ska behandla. Detta så att ljuspulserna kommer åt hårsäckarna ordentligt.

Kan IPL laser ge cancer?

Det är mycket viktigt att du inte tar bort pigmentfläckar med laser eller IPL, eftersom dessa kan vara tecken på en hudtumör. Att ta bort sådana fläckar med laser eller IPL kan försena en eventuell cancerdiagnos. Om du vill ta bort en pigmentfläck bör den alltid undersökas av en läkare först.

Share this post