Allmänning

I vilka lander finns Stadium?

I vilka länder finns Stadium?

Företaget grundades 1974 och har år 2020 cirka 170 butiker i Sverige, Tyskland och Finland.

Vad är skillnaden mellan Stadium och Stadium Outlet?

Sortimentet består av märkesvaror som säljs till lägre pris än motsvarande produkter på marknaden. Stadium Outlet är ett bolag inom Stadium-koncernen med separat organisation och egna inköpare som köper större partier av produkter vilket bland annat gör att vi kan hålla lägre priser än andra.

Vad säljer Stadium?

Allt inom Dam Damkläder. Längdbyxor. Klädvård. Innebandy-/Handbollsskor.

  • Allt inom Herr Herrkläder. Längdbyxor. Klädvård. Innebandy-/Handbollsskor.
  • Allt inom Barn Barnkläder. Baby. Tillbaka till barnkläder. Allt inom Baby Babykläder. Babyprodukter.
  • Cykel. Tillbaka till sport. Ryggskydd. Tillbaka till sport.
  • Vad hette Stadium innan?

    Spiralen Sport var en traditionell sportbutik där varorna såldes över disk. Lillebror Bo anslöt efter ett par år och båda bröderna, drivna av en enorm energi och entreprenörsanda, vände upp och ner på allting vad traditionell sporthandel hette.

    Finns Stadium i Norge?

    Butiken i Kristiansand blir Stadium-koncernens första i Norge och följs redan i slutet av november av ytterligare en, då i Moss. Butikerna i Kristiansand och Moss får cirka 1 500 kvadratmeter säljyta vardera och kommer även att se ut som de svenska och finska vad gäller sortiment och inredning.

    Hur är det att jobba på Stadium Outlet?

    Roligaste arbetsplatsen Har vart på Stadium Outlet så pass länge att jag lärt mig majoriteten av alla grejer där och vad som gäller. Har lärt mig allt från att packa upp och galja på rätt sätt, service, till att stå i kassan och data användning. Alla som i personalen är som en liten familj så alla står varandra nära.

    Kan man lämna tillbaka Stadium på Stadium Outlet?

    Stadium Outlet erbjuder 30 dagars öppet köp. Presentkort och förädlade produkter kan inte returneras, varken i butik eller till vårt lager. Produkt som returneras ska vara oanvänd och i originalkartong samt med etiketter kvar.

    Hur funkar Stadium konto?

    I samarbete med Walley erbjuder vi Stadium Konto. När du väljer detta betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Alla dina köp under samma månad samlas på en kontoavi som efterföljande månad skickas per e-post. Betalningen kan sedan delas upp på 36 månader.

    Hur många butiker har Stadium i Sverige?

    Stadium är Sveriges största sport- och sportmodekedja. Med koncepten Stadium, Stadium Outlet och Sneakers Point har företaget cirka 180 butiker totalt i Sverige, Finland och Tyskland.

    Share this post