Populära

Vad ingar i forsta klass SJ?

Vad ingår i första klass SJ?

SJ 1 klass

  • Fri tillgång till kaffe, te och fika i vagnen.
  • Extra benutrymme och breda säten.
  • Tillgång till SJ Lounge.
  • Frukost serveras vid din plats.
  • Möjlighet att förbeställa mat som serveras vid din plats.
  • Platsbokning.
  • Wi-Fi.

Vad är skillnaden mellan första och andra klass SJ?

Gratis kaffe, frukt och tidningar på tåget. Ja, köper man en förstaklassbiljett är det dels oftast bättre komfort än i andraklass. Men det finns även på de flesta tåg en liten hörna med kaffe, vatten, någon sötsak och frukt som det bara är att ta av. Samt en tidningshylla man kan låna tidningar ifrån.

Hur gamla är SJs tåg?

SJ bedriver trafik med snabbtåg, Intercity-tåg, nattåg samt regionala tåg (motorvagnståg och lok- och vagntåg)….SJ[redigera | redigera wikitext]

Bransch Järnväg
Antal anställda 4 589 – 2018
Historia
Grundat 2001
Avknoppat från Statens Järnvägar

Hur förbeställer man mat SJ?

Du förbeställer mat i samband med att du köper din biljett. Vi kan erbjuda mat som tillval vid resa i 1 och 2 klass på SJ Snabbtåg och på SJ InterCity-tåg med servering. Du gör tillvalet för mat i steg 3 i bokningsflödet, samma steg som du väljer sittplats.

Vilken vagn är första klass SJ?

Tåg som avgår norrut går med vagn 7 först och vagn 1 sist.

Vad innebär klass 2 lugn?

I 2 klass Lugn ska det vara lugn och ro så att man kan jobba, studera och vila. Lågmälda samtal är tillåtna och all elektronisk utrustning ska vara på ljudlös.

Får man ta med mat på tåget?

Nej, du får inte värma egen mat på tåget. Mikrovågsugnen ombord är till för mat som säljs i tågets bistro. Men det är självklart okej att ta med sig egen mat.

Finns det mat på tåget?

Reser du i 1 klass på SJ Snabbtåg serveras din förbeställda mat vid din sittplats och du serveras alltid frukost om tåget avgår före klockan 09:00. Exempel på förbeställd mat i 1 klass.

Hur vet jag vilken vagn SJ?

Nu blir det lättare att hitta din vagn När du bokat en biljett hittar du funktionen under ”Biljetter” i SJs app. Den dyker upp om den finns tillgänglig på stationen du åker ifrån.

Share this post