Allmänning

Hur blir man medlem i Fitness24Seven?

Hur blir man medlem i Fitness24Seven?

Köp ett årskort för endast 3 495kr. Som vanligt ingår allt. Du måste vara 18 år för att teckna medlemskap hos oss. Vår uppsägningstid är på 2 månader.

Vilken gym är billigast?

Gympriser som gäller för 7 gymkedjor i Sverige

  • SATS: Träna från 599 kr/mån.
  • Actic: Träna från 449 kr/mån.
  • Intrim: Träna från 369 kr/mån.
  • Nordic Wellness: Träna från 345 kr/mån.
  • Puls och träning: Träna från 299 kr/mån.
  • Friskis och Svettis: Träna från 279 kr/mån.
  • Fitness 24Seven: Träna från 199 kr/mån.

Hur skaffar man gymkort?

Det första man gör när du ska skaffa ett gymkort är att bestämma hur lång tid kortet ska gälla. Trendgym erbjuder månadskort, halvårskort eller helårskort. Vid nytt kort tillkommer en depositions avgift för passerkortet på 100 kr.

Hur mycket kostar ett årskort på 24 7?

Köp ett årskort – träna i 12 månader – för endast 3195 kr. Startavgift på 249 kr tillkommer. Allt ingår i årskortet – gym, gruppträning, onlinepass och utomhuspass.

Vilken är den bästa gymkedjan?

1. Friskis & Svettis. Gymmet för dig som vill att träning framförallt ska vara enkelt och lustfyllt. Friskis & Svettis är både den äldsta och den största gymkedjan i Sverige med över en halv miljon medlemmar.

Vilket gym passar mig?

För att göra valet lite enklare råder vi dig att göra vårt gymnasietest. På så vis kan du förhoppningsvis få en fingervisning om vilket gymnasieprogram och vilken inriktning som kan passa just dig! Genom att göra vårt test blir du medlem på gymnasium.se.

Hur mycket kostar det för att gå på gym?

SATS har något som passar för alla, med priser från 209 kr per månad och upp till 999 kr om du vill ha tillgång till absolut allt överallt. Ovannämnda priser gäller vid 12 månaders bindningstid (utan bindningstid blir priset +100 kr per månad). Prisvariationerna beror på valet av gym och region.

Share this post