Trendig

Hur sent levererar Budbee?

Hur sent levererar Budbee?

Med Budbee väljer du mellan hemleverans på kvällstid eller Box leverans på dagtid. Hemleveransen sker när dom flesta faktisk är hemma, mellan kl 17-22 på veckodagarna och i dom städer vi erbjuer leverans på helgerna sker det mellan kl 16-22. Runt lunchtid på leveransdagen kommer du få ett 1-timmes intervall.

Hur länge ligger paket i Budbee?

Skickas ditt paket med Budbee Box så ligger kvar i boxen i 7 dagar, efter det returneras det till oss.

Vad händer om man inte är hemma när Budbee kommer?

Budbee. Budbee lämnar vanligen paketet utanför din dörr och skickar sedan en bild via SMS på att paketet avlämnats. På så vis behöver du inte vara hemma vid leveranstillfället. Tänk på att det är du som kund som ansvarar för paketet efter avlämning.

Vilka butiker använder Budbee?

Populära butiker

  • ICANIWILL.
  • Lyko.
  • Lindex.
  • Proteinbolaget.se.

Vad händer om man missar Budbee?

Om du inte önskar att Budbee ska lämna paketet utanför din dörr så väljer du det i samband med att du skräddarsyr din leverans. Tänk på att du då måste vara hemma för att ta emot din order. Missar du att ta emot paketet kommer Budbee att boka en ny tid dagen efter.

Kan någon annan hämta ut mitt paket Budbee?

När ditt paket är klart at hämtas skickar vi en pinkod till dig, med pinkoden kan du hämta ut ditt paket från vår Budbee box vid angiven adress. 3. Behöver du hjälp? Du kommer enkelt i kontakt med vårt kundtjänst team genom länken eller i Budbee appen.

Vilken tid levererar early bird?

Vi levererar tidigt på morgonen, mellan kl. 01.00 och 07.00.

Vem har Budbee?

Bland ägarna återfinns Kinnevik, Stena Sessan och AMF och Budbee är med detta stöd i ryggen på väg att bli den ledande europeiska e-handelsplattformen – alltid med kunden i fokus.

Vilka städer levererar Budbee till?

Några av de orter där Budbee lanserar sina tjänster är Alingsås, Nynäshamn och Ängelholm. Inom tre veckor ges bland andra Gävleborna och Falkenbergarna möjlighet att få hemleverans med Budbee. Budbee ökade under 2019 sin omsättning från cirka 50 till 150 miljoner kronor.

Hur länge ligger paket kvar Budbee?

Då kan du boka en ny utkörning till samma, eller en annan box utan extra kostnad inom 10 dagar efter det returneras det till oss. Skickas ditt paket med Budbee Box så ligger det kvar i boxen i 7 dagar, efter det returneras det till oss.

Är Budbee säkert?

Budbee är det absolut sämsta leverantörer som finns! Akta er! Beställ det ni ska ha från någon som inte använder sig av dom. Jag försökte hämta ett paket med mediciner i en Budbee-box men Budbee hade något tekiskt fel i flera dagar så det gick inte att öppna boxen.

Hur länge ligger paketet kvar Budbee?

Share this post