Allmänning

Ar HBO Max dyrare an HBO Nordic?

Är HBO Max dyrare än HBO Nordic?

HBO Max lanserades i USA i maj förra året och 26 oktober ersätter den äntligen HBO Nordic i hela Norden och flera europeiska länder. I dag presenterade HBO månadskostnaden: 89 kronor, alltså 20 kronor mindre än vad HBO Nordic kostar.

Hur få HBO Max för halva priset?

HBO Max till halva priset Du kan bara dra nytta av det fram till den 30 november 2021, så du har fortfarande fyra veckor på dig att prenumerera på streamingplattformen och därmed få den där 50% rabatten för alltid på priset för månadsabonnemang.

Hur bra är HBO Max?

HBO Max har ett otroligt bra utbud av både nya filmer och starka serier. Två bioaktuella storfilmer går nu på HBO Max; Matrix Resurrections och Dune. När det kommer till serier finns allt från det gamla HBO biblioteket till Sucession och helt nya säsongen av Sex in the city.

Varför funkar inte HBO Max?

Rensa appens cacheminne och data På din Android TV går du till Inställningar > Appar. Välj HBO Max i listan över appar. Välj Rensa cacheminnet. Öppna HBO Max, logga in, och prova att streama igen.

Vad kostar HBO Max?

Vad kostar HBO Max? Den som tecknar HBO Max kan antingen välja att betala löpande per månad, eller att betala årsvis i förskott. I samband med att tjänsten lanserades och bytte namn från HBO Nordic till HBO Max sänktes priset för en månadsprenumeration från 109 kronor till 89 kronor i månaden.

Är HBO Max bättre än Netflix?

Det kommer att ta ett tag för HBO Max att komma ikapp, även om streamingtjänsten är långt ifrån någon katastrof i sin nuvarande form. Detta kan ses som ett argument om kvantitet vs kvalitet – HBO producerar mycket färre serier än Netflix, men är oerhört pricksäkra med titlarna de släpper.

Hur många kan titta på HBO Max samtidigt?

Ja, i de flesta fall kan personer i ditt hushåll logga in på HBO Max på olika enheter och titta på olika program samtidigt. Ja, ditt konto kan ha upp till 5 profiler för barn och vuxna i din närmaste familj eller hushåll.

Hur mycket har byggmaterial stigit i pris?

Ingen som jobbar i byggbranschen har kunnat missa den dramatiska prisutvecklingen på byggvaror de senaste åren. Och nu har SCB släppt siffror som visar hur mycket entreprenörernas kostnad ökat från december 2020 till december 2021. I snitt handlar det om en uppgång på 17 procent för byggmaterial.

Share this post