Frågor

Kan inte ansluta till min Fitbit?

Kan inte ansluta till min Fitbit?

Stäng av din telefon eller surfplatta och sätta på den igen. Avinstallera och installera om appen Fitbit. Om din Fitbit-våg inte synkroniseras efter att du har installerat om appen kan du logga in på ditt konto i Fitbit från en annan telefon eller surfplatta och försöka att synkronisera.

Hur laddar man ett Aktivitetsarmband?

Du behöver nämligen ladda ner Fitbit-appen. Den finns tillgänglig för både iOS och Android, så det är bara att gå in i din app-butik och ladda ner den. Om du hellre föredrar det, så går det att komma igång också via din mac eller pc.

Hur återställer man en Fitbit versa 2?

Tryck och håll in knappen* under 10 sekunder tills du ser Fitbits logotyp på skärmen. *För Fitbit Versa och Fitbit Ionic, håll ner gå tillbaka-knappen och den nedre sidoknappen. Om du behöver ytterligare hjälp ska du kontakta Kundsupport.

Varför registrerar inte min Fitbit min sömn?

Din enhet kan inte identifiera om snarkning kommer från dig, någon som sover i närheten eller ens ett husdjur. Du måste bära din Fitbit-enhet när du sover för att samla snark- och ljuddata. Vi använder bara mikrofonen för att registrera ljudnivå och snarkningar.

Varför laddar inte min Fitbit?

Kontakterna på enheten eller laddningskabeln är smutsiga. Damm och skräp kan samlas över tid. Rengör laddningskontakterna på baksidan av enheten och stiften på laddningskabeln med hjälp av anvisningarna i Hur rengör jag min Fitbit-enhet? USB-porten eller uttaget är felaktigt.

Kan man koppla Fitbit till iPhone?

De senaste Fitbit-enheterna kräver en iPhone eller Android-telefon. För att verifiera att din telefon är kompatibel med Fitbit-appen, gå till fitbit.com/devices.

Hur får jag igång min Fitbit?

Kan man koppla Fitbit till hälsa appen?

Power Sync gör det Apple ännu inte gjort möjligt, nämligen att synka den hälsoinformation din Fitbit samlar ihop med IOS egna Hälso-app. En gyllene kombination för den som vill använda sin Fitbit tillsammans med appen Hälsa.

Varför får jag inte Sömnpoäng Fitbit?

Kolla din sömnpanel för att se din sömnpoäng. Du kanske måste svepa upp för att hitta den. Om du inte ser sömnpanelen på Fitbit Ionic eller Fitbit Versa-serien nuddar du Inställningar längst ner i Fitbit Idag och väljer sömnpanelen.

Varför får jag inga Sömnpoäng i Fitbit?

Här kommer en artikel som svarar på vanliga frågor om sömnstadierna – https://help.fitbit.com/articles/sv/Help_article/2163.htm Vi hoppas att den hjälper dig. Observera att du inte får sömnstadier om du använder alternativet Påbörja sova nu i Fitbit-appen i stället för låta enheten registrera sömn automatiskt.

Share this post