Trendig

Vad kostar det att hyra en liten gravskopa?

Vad kostar det att hyra en liten grävskopa?

Du kan hyra minigrävare <4 ton för ca 1 490 kr per dag eller 7 000 kr för en vecka.

Vad kostar en liten grävmaskin?

Det finns modeller runt 1000 kg som kostar runt 150 000 kronor. Det finns även billigare varianter än så. Modeller runt 5-6 ton kan ligga runt 500 000 kronor i pris, även om det naturligtvis finns både billigare och dyrare minigrävare i den viktklassen. De största maskinerna kan ofta kosta 700 000 kronor eller mer.

Vilken minigrävare är bäst?

XN08 Minigrävare – Bäst i Test Denna minigrävare är både hållbar och kraftfull men omfattas också av företagsgaranti vilket gör detta till ett säkert val för dig som tänkt använda den inom företaget. Den väger 880 kg vilket gör att den är stabil vid lättare arbeten.

Vad kostar en grävmaskin per timma?

Att anlita någon för att gräva åt en kommer vanligtvis att kosta mellan 650-1,000 kronor per timme. Hur stor kostnaden kommer att bli beror sedan på hur stort område som ska grävas och hur markförhållandena ser ut.

Vad kostar det att hyra grävare?

Det gör att hyra för en grävmaskin (minigrävare 3 ton) i tre dagar ger ett pris på runt 7000-8000 kr. Denna kostnad är inte ROT-berättigande.

Vad kostar det att gräva ett dike?

Grävning inför ett bygge av ett nytt hus eller fritidshus kan kosta allt från 2.000 till 10.000 kronor per kvadratmeter som grävarbetet utförs på. För dränering kostar det i regel mellan 4.000 och 7.000 kronor per löpmeter medan det vid dikesgrävning kan kosta från 500 kronor per löpmeter.

Hur kan du hyra en Minigrävare?

Att hyra en minigrävare Den här typen av maskin kan onekligen vara till stor hjälp oavsett om du arbetar med olika schaktningsarbeten och markanläggning, eller om du bara vill göra i ordning en riktigt fin trädgård. Om du använder en minigrävare i yrket köper du förmodligen in en maskin själv.

Hur mycket kostar en grävmaskin i tre dagar?

Det gör att hyra för en grävmaskin (minigrävare 3 ton) i tre dagar ger ett pris på runt 7000-8000 kr. Denna kostnad är inte ROT-berättigande.

Vad är kostnaden för en grävmaskinist?

Anlita grävfirma kostnad Kostnaden för att anlita en grävare med grävmaskinist varierar mycket beroende på omfattningen av jobbet, var i landet du bor (ofta något dyrare i storstäder) samt vilken grävmaskin det rör sig om. Men normalt kan man säga att kostnad för grävare med grävmaskin är 500-800 kr/timmen.

Share this post