Frågor

Varfor kan jag inte logga in pa Google?

Varför kan jag inte logga in på Google?

Följ stegen för att återställa Google-kontot eller Gmail. Vi kontrollerar att det är ditt konto genom att ställa några frågor. Svara så gott du kan. Tips!

  • Återställ lösenordet när du blir ombedd. Välj ett starkt lösenord som du inte redan har använt för kontot. Läs mer om hur du skapar ett starkt lösenord.
  • Kan inte logga in på Google-konto Samsung?

    Ställ in din telefon

    • På din Android-telefon eller surfplatta öppnar du enhetens app Inställningar Google Google-konto.
    • Tryck högst upp på Säkerhet.
    • Under ”Logga in på Google” trycker du på Verifiering i två steg.
    • Under ”Trött på att skriva lösenord?,”Tryck på Lägg till Google-prompt.
    • Följ stegen på skärmen.

    Vad är Konfigurerings nyckel?

    Säkerhetsnycklar är ett säkrare andra steg. Använd säkerhetsnyckeln när det går, även om du har konfigurerat fler andra steg. Om en säkerhetsnyckel inte fungerar på enheten eller i webbläsaren kan alternativet att logga in med en kod eller ett inloggningsmeddelande visas i stället.

    Hur loggar jag in på Google?

    När du skapar ett Google-konto får du en Gmail-adress automatiskt. Om du hellre använder en e-postadress utanför Gmail när du loggar in kan du dock länka denna till kontot. Sedan kan du logga in, återställa lösenordet, ta emot aviseringar m.m. med hjälp av den.

    Kan inte logga in Android?

    Om du inte kan låsa upp telefonen måste du rensa den. Därefter kan du konfigurera den på nytt och ställa in ett nytt skärmlås. Om du inte kan logga in på ditt Google-konto läser du mer om hur du återställer kontot.

    Vad är en fysisk säkerhetsnyckel?

    En säkerhetsnyckel är en fysisk enhet som används med en unik PIN-kod för att logga in på ditt arbets- eller skolkonto. Eftersom säkerhetsnycklar kräver att du har den fysiska enheten och något som bara du känner, är det en starkare verifieringsmetod än ett användarnamn och lösenord.

    Vad är en säkerhetsnyckel?

    Varje enhet som ska anslutas till det trådlösa nätverket måste därför ställas in med en speciell säkerhetsnyckel. Nyckeln är den teckenföljd som står på undersidan eller baksidan av din router. Den kan även kallas WPA, PSK, Wireless Key eller Lösenord.

    Share this post