Blogga

Kan man ladda Nintendo switch med mobilladdare?

Kan man ladda Nintendo switch med mobilladdare?

Det medföljer en USB-laddningskabel som används för att ansluta tillbehöret till dockstationen. Du kommer att behöva ansluta dockstationen till nätadaptern. Du kan även ladda tillbehöret genom att använda nätadaptern som medföljer konsolen.

Varför funkar inte Nintendo switch?

Nintendo Switch-konsolen kan ha frusit. Om konsolen har frusit och inte svarar på användarinteraktioner håller du POWER-knappen intryckt i minst 12 sekunder för att stänga av konsolen. Sätt sedan igång konsolen igen.

Kan man ladda ner spel till Nintendo Switch?

Du kan köpa den nerladdningsbara versionen av ett program i Nintendo eShop eller på Nintendos hemsida, etc. Du kan ladda ner programmet till Nintendo Switch-konsolen eller till ett microSD-kort.

Var köper man presentkort till Nintendo Switch?

Nintendo eShop Cards, Nintendo Switch Online och spel. Oavsett om du letar efter ett Nintendo eShop-presentkort, digitala Nintendo Switch-spel eller Nintendo Switch Online: kommer du hitta det här på Startselect. Du kommer få din digitala kod direkt efter betalning, och sedan kan du enkelt aktivera den.

Kan man få Nintendo Switch på svenska?

Nintendo Switch är inte regionlåst, så du kan tekniskt sett köpa spel var som helst i världen och spela dem på din konsol oavsett ursprung. Men om du köper en digital inlösenkod från ett annat land måste du hoppa igenom ett par ringar för att få det att fungera.

Har du en sådan kontakt behövs alltså inget extra för att kunna ladda din Switch, utan du kommer klara dig med bara din mobiltelefonladdade. Annars går du bara och köper en sådan kabel för någon tia från exempelvis Clas Ohlsson eller Kjell & Co, och så använder du din smartphone-laddare ändå.

Vad är det för laddare till Nintendo Switch?

Väggladdare för Nintendo Switch Fast USB-C-kabel. Ger ut 2,6 A (vid 15 V) och 1,5 A (vid 5 V). Inspänning: 230 V.

Share this post