Frågor

Ar min BroBizz aktiv?

Är min BroBizz aktiv?

På Mitt BroPass hittar du alla avtalsuppgifter och du kan enkelt se om ditt avtal är aktivt under ”Status. Om du har flera aktiva avtal, väljer du först det avtal du vill kontrollera. Står det ”Aktiv” är avtalet redo att användas.

Hur vet jag om min BroBizz fungerar?

Du kan själv kontrollera om din bizz är aktiv genom att logga in på Mitt konto eller i Brobizz-appen.

  1. Mitt konto. När du är inloggad på Mitt konto kan du alltid se om ditt/dina avtal är aktivt/aktiva.
  2. App. Efter att ha loggat in i appen visas alla dina aktiva/inaktiva avtal överst på sidan ”Hem”.
  3. Observera!

Hur länge håller batteriet i BroBizz?

Anledningen är att batteriet i en AutoBizz varar i 8-10 år, och de flesta enheter börjar nu närma sig den gränsen. Sedan 1/11 2019 fungerar inte längre AutoBizz-enheter, där serienumret börjar på 46005.

Hur länge håller BroBizz?

Om din bizz är från tiden före 1 februari 2021 och du inte har betalat en deposition för den får du betala 200 kr för din nya bizz. Om din bizz är från tiden efter 1 februari 2021 kan du byta ut den via Brobizz-appen eller Mitt konto. Du betalar det nya priset, 200 kr, för din nya bizz.

Vad är Oresundpay?

ØresundPAY ger dig automatisk betalning på broar, färjor och betalvägar i Skandinavien. Anslut enkelt lokala rabattavtal till ditt ØresundPAY avtal och dra nytta av fördelarna på dina favoritvägar. Och på Mitt Konto får du överblick över dina resor och betalningar. Gör ditt avtal körklart genom ett besök på Mitt Konto.

Vad kostar BroBizz per år?

Om du kör över Øresundsbron tur/retur en gång varje år kan det löna sig att teckna ett BroPass-avtal. BroPass är ett rabattavtal som kostar 460 kr per år och innebär dessutom att du blir medlem i Club BroPass och får tips och rabatter på upplevelser i Danmark. BroPass-årsavgift: 460 SEK.

Kan man låna ut sin BroBizz?

Ett BroPass-avtal och den ØresundBizz® som följer med avtalet är begränsad till användning av personer i kundens hushåll. Det är alltså tillåtet att låna ut en ØresundBizz till andra personer i ditt hushåll. Det är dock den person som har ingått avtalet som ansvarar för betalningen vid resor över Øresundsbron.

Vad är iTICKET?

iTICKET är en elektronisk biljett som kan användas av alla BroPass-kunder, när du kör över Øresundsbron. Det är ett alternativ till ØresundBizz. Betalningen görs som vanligt via ditt BroPass-avtal, och priset är detsamma.

Vad är ÖresundPAY?

Betalningsförmedlaren ØresundPAY tillhandahåller betalmedel (bizz eller registreringsnummer) som gör det möjligt att smidigt nyttja betalvägar och färjor i Skandinavien och till Tyskland. Dessutom samlar ØresundPAY debiteringarna från de olika betalvägarna som du nyttjar.

Share this post