Frågor

Ar cybex bra?

Är cybex bra?

Bra liggläge och rymlig sittdel Cybex Talos S Lux har en vanlig sittdel med ett ryggstöd som kan fällas från sittläge ned till vilo- eller liggläge, genom att böja den vita spärren på ryggstödets baksida uppåt. Sittdelens liggläge är inte helt plant utan lutar svagt, men får ändå anses som riktigt bra.

Var tillverkas cybex?

Den senare är en av de ledande producenterna av barnprodukter, med huvudkontor i Kina. Med ett imponerande förflutet med mer än 25 år av forskande och utvecklande, design och tester och sin egen produktionsanläggning. Goodbaby sätter den globala standarden för säkerhet, utveckling, design och tillverkning.

Vilket land kommer cybex ifrån?

Cybex är ett tyskt varumärke som tillverkar barnvagnar i snygg design och med smarta funktioner. Du kan köpa både sittvagnar och andra varianter av vagnar för ditt barn.

Vilken är den bästa Bugaboo?

Bugaboo Fox2 Barnvagn Kombivagn är den perfekta lösningen för dig som söker en barnvagn som har allt och som kan användas väldigt länge. Med Bugaboo Fox2 Barnvagn Kombivagn får du en vagn som är tillverkad i ett mycket slitstarkt material som har UPF 50+.

Hur bred är cybex priam?

Priam 2019 är 60 cm bred på den bredaste punkten, vilket är över bakhjulen. Vagnen väger 12,6 kg med sittdelen på. Maxvikten i liggdelen är som alltid 9 kg. Sittdelen är godkänd för 17 kgs belastning.

Vilka babyskydd passar till cybex priam?

Babyskydd från Be Safe och Cybex har samma fästen som Maxi Cosis babyskydd. Så har man en adapter för Maxi Cosi till sin barnvagn så kan man med samma adapter även fästa Cybex och Be Safes babyskydd på chassit.

Vad är skillnaden på Bugaboo Fox och fox2?

Skillnaderna mellan Bugaboo Fox och Fox 2 Kortfattat är det följande som skiljer Fox från Fox 2: Liggdelen har fått förvaringsfickor på utsidan fotändan. Förbättrad och enklare swing away-bygel. Uppdaterad sufflett med titt- och vädringslucka.

Vad väger cybex priam?

Vad du får i paketet:

Maxvikt sittdel/liggdel: Liggdel 9 kg , Sittdel 17 kg
Maxvikt varukorg: 5 kg
Mått BxLxH: Bredd 60 cm , Hopfälld med sittdel 60x95x40 cm
Produkttyp (Barnvagnar): Duovagn
Vikt: Med sittdel 12.6 kg

Vilka babyskydd passar till Cybex?

Share this post