Allmänning

Vad ar bast hard eller mjuk resvaska?

Vad är bäst hård eller mjuk resväska?

Hård eller mjuk Det är lite av en smaksak. Med en hård resväska får du bättre skydd mot stötar och hård behandling av ditt bagage. Däremot spricker de lättare. Mjuka väskor å andra sidan är oftare expanderbara och går att komprimera.

Vilka resväskor är bäst?

Epic Phantom SL — BÄST I TEST RESVÄSKA.

  • Thule Subterra Carry-On — BÄSTA KABINVÄSKA.
  • American Tourister Bon Air — BÄSTA BILLIGA RESVÄSKA.
  • Samsonite S’Cure DLX — BÄSTA HÅRDA RESVÄSKA.
  • North Face Duffel Bag — BÄSTA DUFFELBAG.
  • Samsonite Uplite.
  • Titan Xenon.
  • Thule Subterra Luggage.
  • Hur många liter är en vanlig resväska?

    Hur stor resväska ska man välja? För en resa på 1-4 dagar klarar du dig oftast med en väska på ca 25 – 59 liter. Det kan därför vara bra att välja en mjuk väska med godkända kabinmått så att du slipper checka in bagaget.

    Vilken kabinväska är bäst?

    Kabinväska Bäst i test 2022 Efter att ha pratat med experter och hört vad konsumenterna säger så har vi hittat en testvinnare. Vinnaren är ingen mindre än EPIC Phantom SL. Utöver våra 3 testvinnare finns det andra populära alternativ som Samsonite resväska, TITAN resväska och Cavalet resväska.

    Hur många liter är en stor resväska?

    En stor resväska rymmer oftast +/- 100 liter och fungerar bra på lite längre resor.

    Är rustas resväskor bra?

    Mycket tåligt skal, hjul och teleskophandtag. När det kommer till uthållighet presterar Rustas kabinväska Regent bäst i ett test utfört av Testfakta i september 2019. Väskan är dessutom testets billigaste.

    Hur stor resväska får man ha på flyget?

    Handbagage. Enligt dagens IATA-standard (en frivillig överenskommelse mellan flygbolagen) får handbagaget vara högst 56 cm x 45 cm x 25 cm. De flesta flygbolag använder sig av dessa begränsningar men olika flygbolag kan ha olika regler för handbagagets mått och vikt.

    Hur stor resväska får man checka in?

    Maxvikten för varje incheckad väska är 32 kg. Kollin som väger mer kan skickas som flygfrakt. Den maximala storleken på ett incheckat kolli är 158 cm (längd + bredd + höjd). En barnvagn som incheckat bagage får väga högst 23 kg.

    Share this post