Blogga

Vad ater man pa ViktVaktarna?

Vad äter man på ViktVäktarna?

Du kan äta vad du vill – så länge det är inom din Pointsbudget, men om du väljer pizza, pommes och korv får du äta mindre mängder än om du istället väljer kyckling, fisk, grovt bröd, frukt och grönsaker som du kan äta större portioner av.

Är ViktVäktarnas app bra?

WW ViktVäktarnas mest personliga och flexibla program ger dig alla verktyg du behöver för att lyckas. Till skillnad från andra viktminskningsprogram som endast tar hänsyn till kalorier så vet vi att du når bättre framgång om du tar ett helhetsgrepp och beaktar allt från maten och motionen till mindset och sömn.

Hur funkar ViktVäktarna digital?

Här är WW ViktVäktarnas nya program PersonligaPoints™ med nya, spännande funktioner som gör din viktnedgång enklare.

  1. NYHET!
  2. Registrera enkelt mat, aktivitet, vatten, sömn och vikt.
  3. Streckkodsläsare, mängder av recept och Pointsberäknad restaurangmat.
  4. Guidade mindsetövningar och träningsvideos.

Hur fungerar Viktväktarna idag?

Med vårt program PersonligaPoints äter du en mer proteinrik kost samtidigt som du minskar både ditt sockerintag och det mättade fettet. När sockersuget försvinner är det lättare att äta hälsosammare så att du går ner i vikt, dessutom hjälper en proteinrik kost dig att behålla mättnadskänslan längre.

Hur bra är Viktväktarna online?

Men programmet är så bra och blir efter så lång tid ett naturligt sätt att leva att både jag och Martin lixom bara fortsätter av gammal vana. Det var ju på Viktväktarna vi träffades, han 60 (!!!) kilo lättare – jag 12. Vi är de första att säga att Viktväktarna fungerar!

Vad kostar ViktVäktar appen?

Digital (Webb & app) – 12 månader: Du binder dig i 12 månader och betalar 114 kr i månaden (50% rabatt) i 3 månader, därefter ordinarie pris 229 kr/mån. Månad 4-12 betalar du 229 kr/mån.

Share this post