Frågor

Hur fungerar AktivitetsPoints i Viktvaktarna?

Hur fungerar AktivitetsPoints i Viktväktarna?

Du tjänar AktivitetsPoints för alla motionsaktiviteter, men vilken ger flest värde på kortast tid? Ju intensivare du tränar, desto fler AktivitetsPoints tjänar du. Här är 10 intensiva aktiviteter som gör att du tjänar in många AktivitetsPoints på kort tid.

Hur registrerar jag aktivitet Viktväktarna?

Du kan registrera i Checklistan i appen, på webben eller på papper.

  1. Mat. Du registrerar mat i Checklistan genom att söka efter det och sedan lägga till det i din Checklista – det lär du dig snabbt.
  2. Vikt.
  3. Aktivitet.
  4. Hälsorekommendationer.

Hur många poäng får jag äta Viktväktarna?

Ta första siffran i din vikt om den är 2-siffrig. Är din vikt 3-siffrig tar du de två första siffrorna. Exempel: Väger du 88 kg blir din points 8 och om du väger 121 kg blir din points 12.

Hur får man Veckobonus ViktVäktarna?

Så här fungerar det: För varje portion icke-stärkelserika grönsaker en medlem äter och registerar, läggs en Point till deras dagliga budget. Medlemmar kan lägga till ytterligare en Points till sin dagliga budget genom att nå målet för vatten på 1,75 liter. Och till sist så ger aktivitet Points till Veckobonusen.

Vad betyder träningsdagbok för dig?

En träningsdagbok visar din utveckling. Eller åtminstone brist på sådan. Det är ett enkelt sätt att hålla koll på vad du tränat, hur hårt du tränat, vad som gått bra, vad som gått mindre bra, och vad du kan göra bättre.

Hur registrerar man aktivitet på Viktväktarna?

Vilka fördelar finns det med att utvärdera sin träning?

Vilka fördelar finns det med att utvärdera sin träning? För att kunna utvecklas och kunna förenkla nästa planerings tillfälle kan det vara bra att utvärdera sina resultat. En träningsdagbok kan vara ett bra medel för att se övergripande hur bra träningen och motivationen har fungerat.

Vad gör man med Aktivitetspoint?

Du får fortfarande AktivitetsPoints, men du kommer inte kunna byta dem mot mat. Om du använt alla dina dagliga SmartPoints, kan du använda din Veckobonus. Skulle den ta slut, kan du dra från dina AktivitetsPoints. Dina AktivitetsPoints försvinner vid nästa vägningsdag.

Hur använder man Veckobonus ViktVäktarna?

Du kan fördela Points över veckan, spara till helgen eller inte använda dem alls. Kom bara ihåg att om du inte använder veckobonusen så försvinner den vid veckans slut. Din veckobonus sparas inte till nästa vecka, men du får en ny pott varje vecka på din vägningsdag.

Vad ska man skriva i en träningsdagbok?

Vad du har tränat (bågskytte, löpning, cykling, styrketräning och liknande) (1) • Hur länge du har tränat (2) • Datum och tid för träningen (3) • Antal repetitioner (här fyller du i antal pilar du har skjutit) (4) • Träningseffekt (här fyller du i din formkänsla, du fyller i siffra 1-5) (5) o 5 (Jag kände mig pigg och …

Vad är bra med en träningsdagbok?

För att lättare kunna hålla koll på din utveckling kan en träningsdagbok vara till stor hjälp. Med hjälp av en dagbok kan du gå tillbaka och utvärdera hur träningen sett ut över tid, hur olika träningsperioder har påverkat din prestationsförmåga, om det varit för mycket/för lite träning osv.

Hur registrerar jag steg i WW-appen?

Såhär enkelt är det, allt görs under inställningar – Altivitet på hemsidan eller appen (i appen så är det längst upp till höger, därefter trycker du igen längst upp till höger på det som liknar ett hjul) tar sedan koppla med Hälsa.

Hur ser en dag ut med ViktVäktarna?

Planera mera och gå ner i vikt Planera dina Points utifrån från dig själv och din vardag. Hur ser veckan ut som kommer? Ska du göra något extra krävande kan en rejälare frukost vara bra att grunda med någon dag. Har du träning direkt efter jobbet så planera in ett stadigare mellanmål på eftermiddagen så du orkar med.

Vad kan jag ha för nytta av att skriva en träningsdagbok?

Vilka två huvudsyften har uppvärmningen?

Med uppvärmning menas en successiv fysisk och mental anpassning av kroppen inför en kommande aktivitet. Uppvärmningen innan match har två huvudsyften, dels att öka den fysiska prestationsförmågan, men även för att minska risken för skador.

Share this post