Populära

Hur manga dubbar har Icebug?

Hur många dubbar har Icebug?

Arcus BUGrip är en oerhört väldämpad och härlig löparsko med dubb som gör vinterns löparturer mycket skönare. Dessutom kommer Arcus naturligtvis med Icebugs marknadsledande grepp – BUGrip. 13 dubbar under sulan håller dig på fötterna över isfläckarna. Vill du inte ha dubbar så finns Arcus även med greppgummit RB9X.

Är Dubbskor bra?

Mycket bättre än halkskydd Med dubbskor gick det att promenera avslappnat också i halt före. Testpersonerna upplevde att de inte behöver tänka så mycket på var de stiger och spänna sig för varje steg. Skorna höll greppet också när testpersonerna gick i inomhus. De höll fästet till och med på mataffärens hårda golv.

Är Trekker Dubbskor bra?

Trekker dubbskor ger dig ett skönt grepp i vinterslasket och därutöver ett varmt pälsfoder som ser till att hålla dina fötter varma. Med ett grovt mönster samt 15 ståldubbar på vardera sula får du rejält med fäste även på de mest utmanande ytorna.

Vilka Icebugs är bäst?

Svenska Icebug fick det högsta betyget för sin sko Icebug Metro Bugrip med dubbar när det gällde grepp på blankis och snö. Dubbarna av karbinstål gav enligt testpersonerna i det närmaste ett perfekt grepp på halt underlag. Skon fick faktiskt också höga betyg för grepp både på asfalt och stengolv.

Kan man dubba om Icebugs?

Icebug ersätter kostnaden för mindre reparationer, hellre än att kunden ska kasta eller byta ut sina skor. Ett bra exempel på skovård är då skorna har tappat en eller flera broddar. Nya dubbar kan sättas dit med en enkel metod och vi skickar ut dem till dig helt utan kostnad.

Hur länge håller Icebug?

Ett märke som jag dock aldrig mer kommer att köpa är Icebug. Inte för att jag inte gillar deras skor utan pga deras bedrövligt dåliga kvalitet. Betalar man 1800kr för ett par skor så ska man kunna förvänta sig att dom håller mer än ett par månader innan dom bokstavligt talat går sönder.

Vad är dynamiska dubbar?

Dynamiska dubbar – Vår greppteknologi BUGrip har dubbar som ”fjädrar” när du går, vilket innebär att de trycks in och ut ur sulan beroende på underlag. Syftet med det är att varje steg du tar på asfalt ska vara mjukt och skönt samtidigt som greppet gör att du kan slappna av även då det är halt.

Kan man köra bil med Icebugs?

– Med Icebugs dubbar kan du absolut det. Toppen på våra dubbar är av karbidstål, alltså samma som på bildäck. Då kan du ju tänka dig att om de håller för att köra bil med så slits de inte ut av löpning.

Vilka vandringskängor är bäst?

Topp 10 bästa vandringskängorna 2022

  1. Alfa Men’s Kvist Advance GTX.
  2. Alfa Berg Advance GTX W.
  3. Meindl Dovre Men’s Low.
  4. Salomon Women’s Outline Mid Gore-Tex.
  5. Salomon Men’s Quest 4D 3 Gore-Tex.
  6. Meindl Island Lady MFS Active.
  7. Haglöfs Skuta Mid Proof Eco Men.
  8. Meindl Kansas Lady GTX.

Är Icebug små i storlek?

Storlek och passform: Liksom många av Icebugs skomodeller är Oribi lite liten i storlek. Om du inte tycker om när löparskorna sitter tight rekommenderar vi en halv storlek större än vad du brukar köpa. I passformen är de normala.

Share this post