Populära

Hur ofta gors hole-in-one?

Hur ofta görs hole-in-one?

Det görs mellan 2000 och 2500 HIO:s varje år av svenska golfspelare. På 75 HIO:s görs det 1 Albatross. På 200 HIO:s görs det 1 HIO på par-4. Strax under 1 % av de som gör HIO under ett år gör två!

Vad gäller vid hole-in-one?

Hole-in-one-försäkring ingår Enligt traditionen ska den som gör en hole-in-one bjuda golfkompisarna på champagne. Har du en golfförsäkring och slår en hole-in-one kan du få 1 000–2 000 kronor i ersättning.

Hur många hole-in-one har Stenson gjort?

Faktum är att det var Henrik Stensons femte hole-in-one i livet, men bara den andra på tävling. Och den första på Europatouren. Den inofficiella traditionen att golfaren ska bjuda alla som såg slaget på champagne hade dock kunnat bli dyrt för svensken. – Det är väl 3000 personer det?

Hur många Albatross görs per år?

Så vanligt är en albatross – Det görs mellan 2000 och 2500 HIO:s varje år av svenska golfspelare.

Vem har slagit mest hole-in-one?

Amerikanen Mancil Davis är den som ståtar med flest officiellt verifierade hole-in-one. Inte mindre än 51 gånger har PGA-pron skickat bollen med enkel adress ned i hålkoppens djup. 20 gånger har Jack Nicklaus träffat rätt med ett slag.

Vem har gjort flest hole-in-one?

Amerikanen Mancil Davis är den som ståtar med flest officiellt verifierade hole-in-one.

Hur många har gjort en Albatross?

Hole-In-One är bland det mest prestigefyllda en golfare kan åstadkomma. Inte någon, inte ens världens bästa golfare kan prestera färre slag än ett (1) på ett golfhål. Det görs mellan 2000 och 2500 HIO:s varje år av svenska golfspelare. På 75 HIO:s görs det 1 Albatross.

Vad är hole-in-one försäkring?

Hole-in-one-försäkring ingår! Förutom en bra tilläggsförsäkring ingår även en bonus om du skulle lyckas få till ett drömslag. Slår du en hole-in-one får du 2.000 kronor när du skickar in ditt signerade score-kort!

Share this post