Ny

Kan man kopa bara Viaplay golf?

Kan man köpa bara Viaplay golf?

När du köper V sport golf får du även tillgång till Viaplay och kan se massor av golf i din TV, mobil, dator och surfplatta. För alla V-paket och enstaka kanaler gäller 12 månaders bindningstid. På en andra TV-apparat kostar V sport golf bara 49 kr/mån, den tredje och fjärde TV:n kostar det inget.

Vilka kanaler visar golf?

PGA Tour i Sverige – C More har TV rättigheter för att sända PGA Tour på TV i Sverige 2022-2022. C More golf har sändningsrättigheterna till PGA Tour i Sverige just nu och 2022 kommer Discovery att ha sändningsrättigheterna.

Hur mycket kostar Viasat golf?

pris 129 kr/mån. Bindningstid 12 mån.

Var kan jag se golf?

De flesta sänds på Viasat Golf (streaming på viaplay.se) och på C More Golf (streaming på cmore.se).

Kan man bara köpa Viaplay sport?

I ett mejl till M3 uppger Viaplay att intresset för enbart sport var för lågt, varför man inte längre erbjuder ett sådant paket. – Vi är nu harmoniserade i Norden, eftersom vi inte haft ett sportpaket i både Norge och Finland på ett bra tag.

Kan man ha bara Viaplay sport?

Du kan följa betydligt med hos Viaplay Sport än bara fotboll, hockey och golf. Du har bland annat möjlighet att följa toppen av motorsport i Formula 1, en av de snabbaste elitsporterna som finns. Du kan också följa den otroligt fysiska sporten Amerikansk Fotboll i högsta divisionen.

Vilka sänder PGA-touren?

PGA Tour. PGA Tour anordnar herrarnas professionella golftävlingar i Nordamerika, när många av världens starkaste golfar tävlar. Samtliga tävlingar sänds på discovery+ och golfälskaren kommer kunna ta del av mer golf än någonsin, med över 40 tävlingar samt fler extrafeeder än tidigare.

Vad visar Viasat Golf?

V sport golf tar dig med på Europa-, USA-touren, Ryder Cup samt highlights från LPGA-touren. Dessutom visas ett Golfmagasin med det bästa från veckan. Kanaler som ingår. Sammanlagt får du over 2000 timmar direktsänd golf från nära 100 turneringar.

Vilka kanaler visar golf 2022?

Discovery har från och med år 2022 tagit över sändningsrättigheterna för PGA-touren. Det betyder att Discovery är den enda svenska tv-kanalen att sända golf från PGA-touren. Genom Discovery+ får du möjligheten att följa hela PGA-touren.

Vart sänds PGA-touren?

Discovery+ kommer från och med den 6 januari att visa samtliga tävlingar på PGA Tour plus lite extramaterial på just Discovery+, och huvudsändningarna kommer även att visas i kanalen Eurosport 2. – Vi tar över de exklusiva sändningsrättigheterna till PGA-touren.

Share this post