Blogga

Vad kostar en TrackMan simulator?

Vad kostar en TrackMan simulator?

TrackMan 4 Indoor & Outdoor (alltså både för bruk inomhus och utomhus) kostar 199 995 kronor (2 600 kronor tillkommer för frakt och försäkring vid beställning). TrackMan 4 Indoor (alltså endast för bruk inomhus) kostar 165 995 kronor exklusive moms (2 600 kronor tillkommer för frakt och försäkring vid beställning).

Vad kostar en bra golfsimulator?

En golfsimulator är inte billig. Priset varierar mellan 1000 och 30 000 kr beroende på kvaliteten och funktionerna hos simulatorn.

Vad kostar Indoor Golf?

Golfsimulator Stockholm

Företag Adress Pris/h
Lidingö Indoor Golf Kyttingevägen 40, 181 31 Lidingö Fr 450kr
Drivkraft Solna Storgatan 22, 171 63 Solna Fr 150kr
Alba Sturegallerian Sturegatan 4, 114 35 Stockholm Fr 550kr
Alba Sickla Marcusplatsen 11131 54 Nacka Fr 360kr

Vad kostar det att bygga golfsimulator?

Vad gäller budget för projektet så räkna med att själva simulatorn kostar mellan 75-250.000 kronor. Elektroniken kan kosta cirka 100.000 kronor och övrig inredning, beroende av rummets storlek cirka 50-100.000 kronor.

Hur högt i tak för golf?

Krav på plats för golfsimulator Det handlar både om att du har tillräckligt högt i tak för att kunna svinga (gärna 4 meter fri takhöjd), sidled (gärna cirka 4 meter) samt djup (räkna från simulator/radar till tee, från tee till duk och sedan lite plats bakom duken.

Vad kostar det att bygga en golfsimulator?

Hur fungerar Indoor Golf?

Allt betalas direkt vid bokning och du får en bekräftelse på mail och sms. Effektiv speltid per 30 min är 25 min så du går på respektive lämnar mattan hel och halvtimma och du har fem minuter på dig att ställa in trackman för det du vill göra och avsluta. Estimerad tid för att spela 18 hål för en person är 50 min.

Vad är Indoor Golf?

– Alla Indoor Golf Groups anläggningar ligger på lättillgängliga platser i inbjudande lokaler. Vi vill skapa en lika självklar mötesplats för golfare på vintern som golfklubbarna är på sommaren.

Hur fungerar golfsimulator?

En golfsimulator är en inomhusstudio med tre väggar, där man slår en golfboll mot en duk som ser ut som en stor tv-skärm. Skärmen visar en golfbana från en projektor. När man slår iväg bollen mot duken hamnar den inne på den virtuella golfbanan tack vare att flera kamerasensorer ser allt man gör.

Hur fungerar TrackMan?

TrackMan är huvudsakligen mikrovågor som uppstår från en golfklubba och golfboll i rörelse. Förändringarna i frekvens från dessa mikrovågor gör det möjligt för TrackMan att mäta vad som händer i varje ögonblick när klubban träffar bollen. TrackMan har en lång historik i att arbeta med golfradarteknik.

Vad är en golfsimulator?

Vad är en golfsimulator? En golfsimulator väger två ton. Den består av 2 väggar, tak & golv, en duk, en projektor, sensorer och en dator. Tänk er att ni går in i ett stort rum: i väggarna sitter sensorer som mäter 60 000 gånger per sekund, på golvet ligger en utslagsmatta.

Vilka banor Indoor Golf?

Eriksberg.

  • Halmstad.
  • Kalmar.
  • Linköping.
  • Mall of Scandinavia.
  • Malmö (Toftanäs)
  • Quality View Hotel.
  • Mood Stockholm.
  • Share this post