Rekommendationer

Vad kostar go kart?

Vad kostar go kart?

Standard kart 9 minuter – 175 kr. 2 pass – 330 kr. 3 pass – 470 kr. Maxi kart 9 minuter – 195 kr.

Hur kör man go kart?

Kör tips. Det är viktigt att man har rätt linje genom kurvan, använda hela bana o räta ut svängen. Bromsa alltid i en raklinje. Att hitta rätt bromspunkt är en viktigt del för att sätta ett snabbt varv, Bromsar man för sent blir ingångshastigheten in kurvan för hög och bilen sladdar och tappar därmed fart.

Hur snabbt går en go kart?

Vi fartbegränsar gokartarna för barn så att det inte går lika fort som för vuxna. Trots det så går kartarna i 50-60 km/h.

Vart köper man en gokart?

Från Radne Motor kan du handla allt du behöver till gokart, hyrkart, säkerhetsutrustning och teamkläder, allt från kompletta gokarts till reservdelar. Vi riktar oss till såväl tävlingsförare som till nybörjare inom gokart och hyrkart.

Hur mycket kostar gokart Göteborg?

PERFEKT FÖR FAMILJEN, GRUPPKORT 10! Köp ett kort laddat med 10 st körpass för 1600 kr och dela med familjen eller vänner. PERFEKT FÖR FÖRETAGET, GRUPPKORT 100! Köp ett kort laddat med 100 st 8 min körpass för 14 000 kr och dela med kollegorna eller kunder.

Vilket håll ska man luta sig åt i gokart?

Som så många andra säger, luta dig inte inåt i kurvorna, utan över bakåt/utåt det yttre hjulet. Försök att hitta bästa spår genom kurvorna första varvet, det tjänar du enormt mycket på istället för att försöka experimentera genom hela heatet.

Hur lång måste man vara för att köra GoKart?

Vi har ingen åldersgräns utan längdgräns för att köra hos oss, detta för att nå fram till pedalerna och kunna gasa / bromsa. Dessutom måste du självklart följa de regler vi har. Kungälvs längdgränser: från 140cm stora bilarna.

Får man köra GoKart full?

Alkohol eller drogpåverkade personer får enligt lag ej köra. Hos oss är det NOLL TOLERANS. Inställd körning pga alkohol debiteras med fullt pris. Ingen Alkoholförtäring i gokarthallen.

Vad kostar det att börja köra gokart?

Som nybörjare kostar det inte mycket att köra. Klasserna för de yngre, Cadetti, Micro och Mini kan köras en hel säsong utan större reparation eller byte av delar. Vad det kostar sedan beror på ambition. Bortsett från bensin är det bara normalt underhåll som krävs, d.v.s rengöring, smörjning av kedja och lager etc.

Vad kostar det att träna gokart?

60 cc, 4,5 hk och en toppfart på ca 50 km/h. Du som är mellan 9 och 12 år kör med en gokart klass Micro. 95 cc, ca 6 hk och en toppfart på ca 65 km/h. Kostnad: 500 kr plus PR-licens på 125kr om du ej har egen licens.

Vart köper man gokarts?

Share this post