Frågor

Var bor Peter Forsberg i Stockholm?

Var bor Peter Forsberg i Stockholm?

Forsberg är sambo med Nicole Nordin och paret har tre barn. Från hösten 2018 är Peter Forsberg och hans familj bosatt i Schweiz.

Var är Peter Forsberg född?

ÖrnsköldsvikPeter Forsberg / FödelseortÖrnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Staden är Ångermanlands största, med 33 348 invånare 2018. Wikipedia

Vart bor Peter Forsberg i Örnsköldsvik?

Peter Forsberg, 55 år, Villavägen 3 Örnsköldsvik | hitta.se.

Vad hände med Forsberg?

Tre mål i gruppspelet. Och i åttondelsfinalen mot Ukraina slog Emil Forsberg till igen när han såg till att Sverige kvitterade Ukrainas ledning med några minuter kvar av den första halvleken.

Hur mycket tjänar Foppa?

Efter karriären har det ekonomiskt fortsatt att gå bra för Peter Forsberg. Premium: Han är kanske vår främsta hockeyspelare någonsin. Han är i alla fall den rikaste. Peter Forsberg tjänade 650 miljoner kronor under sin karriär – hans förmögenhet har sedan bara fortsatt att växa.

Hur gamla är Foppas barn?

”Foppa” och Nicole har också barnen Lily, 5, och Diego, 3. Den egna långa och framgångsrika karriären toppades bland annat med två OS-guld, två VM-guld och två Stanley Cup-titlar med Colorado Avalanch i Denver.

När slutade Peter Forsberg spela hockey?

2011Peter Forsberg / Aktiv till
Forsberg lämnar NHL efter totalt 885 poäng på 708 matcher under totalt 13 säsonger. En NHL-karriär som startade i Quebec Nordiques säsongen 1994-1995 och slutade i Colorado Avalanches efter bara två matcher säsongen 2010-2011. – Personligen anser jag att han är Sveriges bästa ishockeyspelare genom tiderna.

Vilka företag äger Peter Forsberg?

Företagsimperium: Är själv delägare i bland andra skobolaget Inuikii, klockföretaget Carl Edmond, modedistributören Alline Agency, agentbolaget 4Sports och managementbolaget Next Level Group. Därutöver driver och äger pappa Kent Forsberg ett 20-tal svenska bolag som byggts upp med Foppas pengar.

Är Foppa sjuk?

Peter Forsberg sjuk i covid-19 ”Foppa” kommenterar situationen ytterligare i Discoverys pressmeddelande. – Jag mår bra och är i stort sett utan symtom men fick ett positivt provsvar sent i går kväll.

https://www.youtube.com/watch?v=2iPpVaOreBI

Share this post