Populära

Hur mycket kostar det att aka tag till Paris?

Hur mycket kostar det att åka tåg till Paris?

Att resa med tåg från Sverige till Paris kostar cirka 3700 SEK tur och retur om du väljer det fördelaktiga Interrailkortet med fem resdagar inom en period på femton dagar. Du får då platsbiljetter på samtliga tåg.

Hur lång tid tar det att åka tåg till Frankrike?

Översikt: Tåg från Köpenhamn till Paris

Avstånd 1026 km
Genomsnittlig restid med tåg 13 h 9 min
Genomsnittligt biljettpris för tåg 3 115 kr
Direkttåg Ja
Tågbolag Deutsche Bahn with connection eller Deutsche Bahn

Kan man åka tåg till Frankrike?

Ett väl utbyggt järnvägsnät gör det enkelt att resa med tåg i Frankrike. Sedan den första sträckan med snabbtåg öppnades 1981 har de som väljer en tågresa i landet möjligheter att mycket snabbt ta sig till städer som Paris, Lyon och Marseille med tågbolaget SNCF.

Vad kostar Tågluffarkort?

7 valfria dagar inom 1 månad: 3 379 kronor. 10 valfria dagar inom 1 månad: 3 964 kronor. 15 valfria dagar inom 1 månad: 4 839 kronor. 15 resdagar i följd: 4 354 kronor.

Hur lång tid tar det att åka till Paris?

Ett enkelt direktflyg från Stockholm till Paris tar omkring 2.7 timmar. Hur långt är det att flyga mellan Stockholm och Paris? Flygavståndet mellan Stockholm och Paris är 1574 km.

Vilka länder kan man åka tåg till?

Till vilka länder kan jag boka tågbiljett? Just nu går det att boka resa till de större städerna i Belgien, Danmark, Frankrike, Nederländerna, Schweiz, Storbritannien, Tyskland och Österrike. Det går även att boka resor inom dessa länder.

Hur mycket kostar en biljett till Paris?

Om flyg till Paris Det bästa priset för enkelflyg till Paris från Sverige under de senaste 72 timmarna är 139 kr (Göteborg Landvetter till Paris Beauvais-Tillé). Det bästa priset för tur- och returflyg till Paris från Sverige under de senaste 72 timmarna är 353 kr (Göteborg Landvetter till Paris-Orly).

Hur mycket kostar flyg till Paris?

Hitta den billigaste månaden – eller dagen – för att flyga till Paris.

  • mars. från 583 SEK.
  • apr. från 330 SEK.
  • maj. från 452 SEK.
  • juni. från 419 SEK.
  • från 531 SEK.

Vad kostar en flygbiljett till Tyskland?

Om flyg till Tyskland Det bästa priset för enkelflyg till Tyskland från Sverige under de senaste 72 timmarna är 132 kr (Stockholm Arlanda till Berlin Brandenburg). Det bästa priset för tur- och returflyg till Tyskland från Sverige under de senaste 72 timmarna är 359 kr (Göteborg Landvetter till Berlin Brandenburg).

Kan man åka tåg till Frankrike från Sverige?

Tåg från Stockholm till Paris tar cirka tjugo till trettiosex timmar beroende på vilken exakt rutt man väljer. Den första och snabbaste möjligheten är att du börjar din resa med ett nattåg från Stockholm till Malmö och sedan vidare till Köpenhamn. Därifrån når du Paris cirka klockan sju på kvällen.

Hur lång tid tar det att åka till Frankrike med tåg?

Biljettpriset börjar vid 39 EUR. Restiderna är 8:20 timmar.

Share this post