Blogga

Ar lottovinnare?

Är lottovinnare?

Familjefar från Årjäng vann 5,6 miljoner på Lotto Ett Lottospel som mannen lämnat in via Svenska Spel Turs hemsida prickade sju rätt och därmed var familjefadern i 50-årsåldern 5,6 miljoner kronor rikare. Årets fjärde värmländska miljonvinst från Svenska Spel Tur landade i Årjäng förra lördagen.

Hur betalar man Lotto på nätet?

Lotto, Eurojackpot och Vikinglotto kan du välja att betala med bankkort eller autogiro. Vinsterna sätts automatiskt in på ditt bankkonto. Triss kan du betala antingen via faktura som skickas med föregående lottleverans eller via autogiro.

Vem vann 10 miljoner på Joker?

Onsdagens Jokerdragning bjöd på en storvinst i form av tio miljoner kronor. Vinnaren, en pensionerad kvinna från Karlskoga, vill bland annat använda vinsten för att finansiera ett nytt hus. Under onsdag kväll delades årets andra storvinst på Joker ut.

Hur fungerar tilläggsnummer på Lotto?

Dessutom kommer ytterligare fyra st nummer att dras och dessa kalla för ”tilläggsnummer”, eller jokrar. Du kan alltså vinna i huvuddragningen, men även på tilläggsnumren. Ju fler siffror som du prickar in desto större blir självfallet vinsten. Svårare än så är det faktiskt inte att spela lotto!

När kan man rätta Lotto på nätet?

När är dragningen på Lotto? Lotto-dragningen görs två gånger varje vecka, på onsdag och lördag. Dragningen sänds i TV4 onsdagar kl 18:25 och lördagar kl 19:55. Du kan rätta dina spel i Mina spel direkt efter dragningen i TV.

Hur spelar man på Joker?

Joker är ett tilläggsspel med dragning i samband med Lotto på onsdagar och lördagar. På Joker gäller det att få in så många nummer i rätt ordningsföljd som möjligt. Du vinner på Joker om du har minst två rätt i rad, framifrån eller bakifrån, i ditt Jokernummer.

Hur många siffror i Joker?

Joker är ett spel från Svenska Spel som spelas med hjälp av en sifferkombination som finns på talonger tillhörande Lotto, Stryktipset, Måltipset, Europatipset och Vikinglotto. Spelet går ut på att få första eller sista siffrorna i överstämmande kombination som dras i samband med lottodragningen varje onsdag och lördag.

Hur fungerar spelkonto?

Ett spelkonto är ditt konto du har hos ett spelbolag. Till ditt spelkonto har du kopplat din identitet ofta via personnummer och kontaktuppgifter. Man kan endast ha ett spelkonto per spelbolag. Funktionen och syftet är att spelbolaget enkelt ska kunna identifiera dig till ditt spelande.

Miljonvinster till Årjäng och Hudiksvall i lördagens Lottodragning. Lördagens Lotto resulterade i miljonvinster i både första och andra dragningen. En spelare i Årjäng vann 5,6 miljoner kronor efter sju rätt på Lotto 1 och en spelare i Hudiksvall vann 1,7 miljoner genom sju rätt på Lotto 2.

En ensam vinnare i Karlskoga tog under onsdagskvällen hem 10 miljoner på Svenska Spels Joker.

Är Unibet skattefritt?

Det finns gott om riktigt bra bettingsidor med skattefria vinster, så det finns ingen anledning att spela hos ett bolag utan licens. Nedan listar vi tio av våra favorit-spelbolag med svensk licens och skattefria vinster som du kan känna dig 100% trygg hos: Unibet.

Share this post