Ny

Har Ozzy rockig?

Har Ozzy rockig?

Ozzy Osbourne vill inte vara någon vanlig man. Det har aldrig någonsin varit hans grej. Han visar det återigen på den nya plattan – och som 71-åring rockar han fortfarande som fan! Ozzy Osbourne slog igenom under 1970-talet då han vara sångare i Black Sabbath.

Vem startade Black Sabbath?

I.R.S. Black Sabbath var ett brittiskt Heavy metalband bildat 1968 i Birmingham, England av gitarristen Tony Iommi, trummisen Bill Ward, basisten Geezer Butler och sångaren Ozzy Osbourne. Gruppen har ofta betraktats som pionjärer inom heavy metal.

Var är Ozzy Osbourne född?

Aston, Birmingham, StorbritannienOzzy Osbourne / FödelseortAston är en av Birminghams norra stadsdelar och ligger precis norr om stadskärnan. Det var tidigare en by men växte sedan ihop med Birmingham. Idag tillhör Aston ett av de mer kriminellt belastade områdena i Birmingham.
Aston är även hem till Premier League-klubben Aston Villas hemmaarena Villa Park. Wikipedia

Vart bor Ozzy Osbourne?

Osbourne bor dels i Beverly Hills, Kalifornien, USA, dels på ett gods i Chalfont St. Peter, Buckinghamshire, Storbritannien, där han, den 8 december 2003, föll från sin fyrhjuliga motorcykel och fick livshotande skador.

Hur ser Ozzy Osbourne ut idag?

Tidigare i år gick rockstjärnan Ozzy Osbourne, 71, ut med att han har Parkinson. I början av 2019 fördes han till sjukhus efter att ha drabbats av en influensa som var riktigt illa. Hans fru Sharon Osbourne, 67, kunde efter några dagar meddela att Ozzy åkt på flera komplikationer som försvårade hans tillfrisknande.

Hur många skivor har Ozzy Osbourne sålt?

Ozzy Osbourne har under sin karriär sålt över 100 miljoner album världen över, varav ungefär hälften är tillsammans med Black Sabbath och resterande miljoner som soloartist.

Vad är det för fel på Ozzy Osbourne?

Tillråga på allt diagnosticerades Ozzy Osbourne med en typ av Parkinsons sjukdom i februari 2019. – Det är inte en dödsdom men det påverkar nerver i kroppen. Du kan ha en bra dag och sedan en riktigt dålig dag, säger hans hustru Sharon Osbourne i intervjun.

Hur mycket drack Ozzy Osbourne?

Fyra flaskor cognac om dagen. Även Ozzy själv är förvånad över att han levt så här länge. Han har till exempel erkänt att han under en period drack fyra flaskor cognac om dagen. ”… fick blackouts, vaknade till och fortsatte igen”.

Share this post