Rekommendationer

Hur bra ar Weledas produkter?

Hur bra är Weledas produkter?

En riktigt bra nattkräm. Weleda, Evening Primrose Body Lotion. Hudlotion i smidig airless pumpflaska. Lätt att massera in i huden, doftar underbart av kardemumma och jasmin och mjukgör huden riktigt bra – även på torr vinterhud.

Är Weledas produkter ekologiska?

Weleda har sedan 100 år tillbaka erbjudit naturlig och ekologisk hudvård för alla oavsett ålder. Våra produkter är framtagna med 100% naturligt certifierade ingredienser.

Hur får man Glow?

När hyn är exfolierad och återfuktad på bästa sätt, är det dags att förstärka den naturliga lystern – och fuska fram ännu mer glow – med hjälp av makeup. Grunda med en lystergivande primer, till exempel en primerolja. Applicera antingen över hela ansiktet, eller på utvalda punkter som kindben och näsben.

Hur får man ett Glow?

5 tips för att få glow och lyster i hyn (utan smink!)

  1. En smart duschrutin. Vägen för att få fin hy snabbt börjar i duschen.
  2. Peela/skrubba huden mot en bättre hy utan smink.
  3. Få lyster i huden med ansiktsolja!
  4. Glow och lyster i hyn med rätt dagkräm.
  5. Rengör ansiktet till glow och lyster!

Var kan man köpa Weleda produkter?

Hos Apotek Hjärtat hittar du ett urval av Weleda ansiktskräm, hudkrämer, hudoljor, lotion, duschkrämer och anti-age produkter som mjukar upp varesig du har normal eller riktigt torr hud, i ansikte så väl som på kroppen.

Vad ger fukt till huden?

Steg 4: Fukt inifrån Om kroppen är uttorkad blir huden också uttorkad. Kaffe torkar ut, så drick två glas vatten för varje kopp kaffe. Fettsyror som omega-3, 6 och 7 återfuktar din hud inifrån.

Kan huden få för mycket fukt?

Vinterkyla och torr luft inomhus gör att huden behöver mer fukt än annars. Torr hud ökar risken för hudsjukdomar, till exempel eksem. Här finns tips om fuktbindande ämnen i krämer och metoder som kan hjälpa. Under vintern blir huden lätt torr, både av att vara ute i kylan och inne i uppvärmda rum.

Är serum nödvändigt?

Varför räcker det inte bara med min creme? Serumet fungerar som en katalysator, dvs förstärker din övriga hudvård och gör de efterföljande produkterna mer effektiva. Serumet når djupast ner i huden av dina produkter och ger därmed också bäst effekt på hudens levande celler.

Share this post