Blogga

Hur manga avsnitt bron sasong 4?

Hur många avsnitt bron säsong 4?

Den fjärde och sista säsongen av ”Bron” har premiär 1 januari 2018 i SVT. Åtta nya avsnitt väntar. Sofia Helin och Thure Lindhardt spelar huvudrollerna i tv-serien, som är Sveriges internationellt mest framgångsrika någonsin.

När spelades bron in?

Bron (TV-serie)

Produktion
Inspelningsplats Öresundsregionen
Sändning
Originalkanal SVT1, DR1
Originalvisning 2011, 2013, 2015, 2018

Var kan man se serien Bron?

Bron | Netflix. Netflix och tredje part använder cookies och liknande tekniker på den här webbplatsen för att samla in information om din webbanvändning.

Vem mördade Sagas mamma?

Tillsammans knäckte Saga och Henrik fallet med en hänsynslös mördare som iscensatte sina mord för att likna olika konstverk. Mördaren visade sig vara Emil Larsson, en föräldralös pojke som ville straffa dem som behandlat honom illa under uppväxten.

Vem är mördaren i Bron säsong 4?

Henrik hade aldrig fått tillbaka sin dotter om inte Saga hade funnits i hans liv. Henrik är den större människan där och inser att det goda som Saga har gjort för honom är mycket, mycket större än det onda som hon har gjort mot honom. Nu till något helt annat: halshuggningen och det är Hans huvud.

Vad heter Henrik sabroe döttrar?

Henrik Sabroe har precis lämnat Julia och Ida till socialen. De båda ficktjuvarna har bott hos Henrik över natten. Det är uppenbart att Henrik tyckt om sällskapet. Att han i Julia och Ida ser sina egna döttrar; han vet ju fortfarande inte var de är, vad som har hänt dem, om de lever eller är döda.

Var kan man se Bron säsong 4?

Bron Säsong 4 – Stream Online | PlayPilot.

När kommer säsong 4 av Bron ut?

Säsong 4 av ”Bron” började spelas i november 2016. Inspelningen var klar i början av sommaren 2017. Som Spoiler alert kunde berätta i slutet av mars har ”Bron” säsong 4 premiär 1 januari i SVT.

Hur slutar säsong 4 Bron?

Ikväll sändes det sista avsnittet av säsong fyra som också är det sista i hela serien. I sista scenen kunde tittarna se hur seriens huvudkaraktär, Saga Norén, spelad av Sofia Helin, kastade sin polislegitimation i vattnet från Öresundsbron. Samma bro som hela serien började med. Därefter kör hon iväg över bron.

Varför sitter Martin från Bron i fängelse?

Sofia Helins Saga får ännu mer plats i den tredje säsongen. Eftersom Martin fick ett tioårigt fängelsestraff efter att Saga angav honom för mordet på Jens får hon en ny kollega, en jämnårig dansk man och deras relation är kul att följa.

Vad heter Henriks barn i Bron?

När utspelar sig Bron säsong 1?

Tittarsiffror

Avsnitt Danmark Sverige
Första sändningen (DR1) Officiell MMS-mätning
1 2011-09-28 1 030 000
2 2011-10-05 970 000
3 2011-10-12 787 000

Share this post