Blogga

Hur mycket tjanar man pa tempo?

Hur mycket tjänar man på tempo?

Lönestatistik för kassörska, butik i olika regioner i Sverige

Region Medellön 2020
Stockholm 22500
Östra Mellansverige 25100
Småland med öarna 24600
Sydsverige 28300

Hur många tempo finns det?

Ring då gärna butiken för att försäkra dig om att de har öppet just när du vill handla. Hur många Tempobutiker finns det? Det finns ungefär 150 Tempobutiker spridda runt om i Sverige.

Hur många tempo finns det i Sverige?

Tempo är ett välkänt varumärke som finns på ca 130 platser i landet.

Finns tempo kvar?

Epa och Tempo 1985 bytte varuhusen namn till Åhléns. Namnet Tempo finns kvar, fast används idag av en matvarukedja inom Axfood.

Vad tjänar en 16 åring i timmen?

Här kan du hitta några av alla sommarjobb 2022. Kommunals rekommendationer för löner för kommunalt sommarjobb 2019 var: 16-17 år minst 74 kronor/timme. 18-19 år minst 90 kronor/timme.

När stängs Tempo?

I ett inlägg på sin Facebook-sida samt på entrédörren meddelar butiken att de stänger på lördag den 5 mars samt att total utförsäljning med 30 procents rabatt råder.

Vad är ett Tempo?

Tempo (av italienska tempo, ’tid’, ’hastighet’, av latinets tempus, ’tid’) är en av de grundläggande musiktermerna och betecknar ett musikstyckes hastighet, dvs. hur snabbt pulsslagen följer på varandra. Ett sätt att definiera tempot är genom antalet taktslag per minut, förkortat bpm (av engelskans ’beats per minute’).

När försvann Tempo?

År 1985 omprofilerades samtliga Tempo-varuhus till Åhléns-varuhus eller lades ner.

När försvann On Off?

Möbel-konsum på Fleminggatan blev 1968 ”Domus Mattor” och stängdes 1973. Möbel-konsum på Ringvägen blev ”Domus Interiör” som upphörde 1977 i samband med att huset revs för den nya Söderleden.

Vad tjänar man när man är 16?

Vilken lön man får som tonåring avgörs i olika avtal och regler. Det ser olika ut inom olika branscher, och inom samma bransch kan olika avtal gälla. De flesta arbetsgivare är anslutna till ett avtal, så ta reda på vilket avtal som gäller på din arbetsplats.

Hur mycket skatt betalar en 16 åring?

I Sverige behöver man inte betala skatt på inkomst under 20 431 kronor per år (gäller för 2022). Det betyder att om du tjänar 19 000 kronor på ditt sommarjobb så kommer du inte behöva betala någon skatt utan du kan få hela beloppet utbetalt på ditt bankkonto. Läs mer hos Skatteverket.

Share this post