Allmänning

Ar Toyo ett bra dack?

Är Toyo ett bra däck?

Toyo däck är inte ett av de vanligaste däcken i Sverige, men det är ett däck som allt fler börjar upptäcka. Dessa däck har bra kvalitet, låga priser och hög prestanda. Proxes sport har utvecklats för att klara av höga hastigheter.

Vart tillverkas Kumho?

Kumho har sin tillverkning i Sydostasien, men utveckling och forskning sker runt om i världen för att anpassa sig efter alla väderklimat.

Hur bra är däcken Viking?

Om du vill ha däck att lita på är vinterdäck från Viking att rekommendera. Bland annat har de en modell som heter SnowTech, som är ett mycket högkvalitativt däck som dessutom är välkonstruerat. Detta däck har en kort bromssträcka tack vare en dragkraft. Detta däck är även ekonomiskt och sparar in på bränsle.

Var tillverkas Toyo däck?

Toyo däck, tillverkade med japansk precision.

Vem tillverkar Kumho däck?

Kumho betyder vacker, lugn sjö och är också namnet på en koreansk däcktillverkare. Företaget Kumho är en av världens tio största däcktillverkare, och de producerar nästan 60 miljoner däck i företagets fabriker som finns i Kina, Korea och Vietnam. Bara i Korea har företaget tre fabriker.

Är Kumho bra vinterdäck?

Ett mycket bra alternativ på vinterdäck är Kumho KW17, ett friktionsdäck av högsta klass med god stabilitet i snö vid höga farter. Kumho vinterdäck är ett populärt alternativ för Bythjuls kunder.

Kan man köra med dubbdäck i Norge?

Vinterdäck är obligatoriska Dubbdäck får bara användas mellan den 1 november och den första måndagen efter annandag påsk. I fylkena Nordland, Troms och Finnmark får dubbdäck användas mellan den 16 oktober och den 30 april. Det finns inga datumgränser för dubbfria vinterdäck.

Hur bra är Nexen däck?

När Expressen testade budgetdäck kom Nexen N Blue HD Plus på en andraplats. Detta tack vare att det hade mycket kort stoppsträcka på vått underlag samt god stabilitet. Rullmotståndet ansågs även vara i nivå med de dyrare premiumdäcken. Nexen däck anses vara bland dom bästa budgetdäcken enligt expressen motor.

Share this post