Rekommendationer

Vilken ar den billigaste MacBook?

Vilken är den billigaste MacBook?

Produktinformation. Det billigaste priset för Apple MacBook Air 2020 – 1,1GHz DC 13,3″ i3-1000NG4 (Gen 10) 8GB RAM 256GB SSD just nu är 11 880 kr.

Vilken MacBook ska jag köpa 2022?

Bästa laptop 2022 – topplista. Den bästa laptopen just nu enligt oss är MacBook Air (M1, 2020). Apples uppdaterade tunna och lätta laptop är en fantastisk enhet som kombinerar en fantastisk design, en strålande batteritid med bra prestanda tack vare den nya M1-processorn.

Hur får man rabatt på Apple?

Studenter, föräldrar till studenter eller de som arbetar på en utbildningsinstitution kan spara pengar på inköp av Apple-produkter genom att använda Apple Student Discount. Det kan vara ett köp av en Mac, MacBook eller iPad. Du kan till och med få en rabatt på apple-musikstudenter från Apples Education Store.

Är en Mac värd pengarna?

Speciellt MacBook Air drar verkligen nytta av prestationsökningen och kommer till och med ganska nära M1-baserade MacBook Pro trots det låga startpriset på 1.100 euro. Med denna system-på-chip-processor (SoC) med upp till 16 kärnor för dator- och grafikuppgifter finns det dock många saker att tänka på.

När kommer nya MacBook 2022?

Apples försäljningen går riktigt fint just nu, mycket tack vare MacBook Pro. En ny rapport hävdar att Apple har en MacBook Air på gång för i år och att den kommer att dyka upp under andra halvan av 2022 – och det är inte första gången vi fått höra ett sådant rykte.

Hur mycket studentrabatt på Apple?

10% studentrabatt på Mac datorer och orginaltillbehör gäller endast i Mecenat Apple store. Får jag rabatt på alla produkter i Apple Store? Nej, bara datorer, iPad och orginaltillbehör, exempelvis router, mus, tangentbord.

Hur fungerar studentrabatt Apple?

Få upp till 10% Studentrabatt på din nya Mac eller iPad med Apples utbildningspriser. Glöm inte att leta efter utbildningspriser på utvalda tillbehör och AppleCare+ för Mac. Rabatten erbjuds dig som blivit antagen till högskola/universitet eller studerar på högskolenivå.

Share this post