Blogga

Vad ar ett klubbhus?

Vad är ett klubbhus?

Vad är klubbhus? Klubbhuset lanserades i april 2020 som en iOS-app . Det beskrivs som en ”ny typ av nätverk baserat på röst”. Det exploderade i popularitet efter att Teslas vd Elon Musk dök upp på appen, genom att gå med i Good Time-showen , för att prata om Mars, memer och att bli en multiplanetart.

Hur inaktiverar man Clubhouse?

Så här tar du bort Clubhouse -kontot permanent

  1. Gå till dina kontoinställningar. När du har öppnat appen klickar du på din profilbild högst upp till höger. Klicka nu på kugghjulsikonen längst upp till höger och gå till Konto.
  2. Inaktivera ditt klubbhuskonto. När du är i avsnittet Konto trycker du på Inaktivera kontot.

Hur får man invites på Clubhouse?

För att bjuda in så lägger man till deras mobilnummer i sin telefonlista och startar sedan om appen. När du nu klickar på invite knappen så kommer du att kunna hitta din kontakt och skicka iväg ett sms med en invite-länk.

Hur får man fler invites på Clubhouse?

Hur får man en invite till Clubhouse?

  • Skriv in dig på Clubhouse väntelista. Genom att ladda ner appen och signa upp dig på Clubhouse väntelista kan du få acess till appen utan en inbjudan.
  • Grupper.
  • Fråga en vän.

Hur många invites Clubhouse?

När du kommer in för första gången så får du 2st invites som du kan använda för att bjuda in andra till Clubhouse. För att bjuda in så lägger man till deras mobilnummer i sin telefonlista och startar sedan om appen.

Varför kommer jag inte in på Clubhouse?

Just nu kan Clubhouse bara användas för personer som har fått en inbjudan. Har du inte fått en sådan kan du trycka på Get your username och ställa dig på kö. Har du däremot fått en inbjudan trycker du på Have an invite text? Sign in.

Hur får man inbjudan till Clubhouse?

Hur får man en invite till Clubhouse?

  1. Skriv in dig på Clubhouse väntelista. Genom att ladda ner appen och signa upp dig på Clubhouse väntelista kan du få acess till appen utan en inbjudan.
  2. Grupper.
  3. Fråga en vän.

Hur kommer jag in i Clubhouse?

Det finns två sätt att bli en del av nätverket. eller så laddar ner appen, registrerar ditt användarnamn och ber om att få komma in. Clubhouse-användare som har dig i sin adressbok, och har delat den med appen, får en notis om att du vill komma in och kan välja att släppa in dig.

Hur kommer jag in på Clubhouse?

Hur blir man medlem i Clubhouse?

Om du vill bli medlem så kan du fråga någon du känner som redan är medlem att skicka en inbjudan till dig. Det är dock inte säkert att alla har sina inbjudningar kvar, så du kan behöva vänta till en av dina vänner har fått fler inbjudningar från tjänsten.

Hur hittar jag Svenska rum på Clubhouse?

Rummen väljs ut automatiskt utifrån dina intressen, personer du följer och klubbar du är med i. Ju fler svenskar du följer, desto fler svenska rum kommer upp på sin startsida. Om du swipar till vänster ser du vilka av dina vänner som är online och där kan du enkelt starta privata rum.

Hur hitta rum på Clubhouse?

Kom igång med Clubhouse

  1. Få en inbjudan till appen (alla nya användare får invites att dela vidare)
  2. Starta igång ditt konto.
  3. Hitta olika rum genom att följa personer, söka på ämnen och gå med i klubbar!
  4. Läs plattformens Community Guidelines (du hittar dem inne i rummen)

Share this post