Ny

Vad ingar i Sveriges ingenjorer?

Vad ingår i Sveriges ingenjörer?

Sveriges Ingenjörer är ett fackförbund och en intresseorganisation för högskoleutbildade ingenjörer. Med 162.000 medlemmar har vi kraft att påverka samhället, skapa goda arbetsvillkor och stärka ingenjörsrollen. Våra medlemmar erbjuds inkomstförsäkring, lönestatistik, karriärservice, juridiskt stöd och rådgivning.

Hur lång uppsägningstid har jag Sveriges ingenjörer?

Vid egen uppsägning gäller 1 månads uppsägningstid enligt LAS eller den uppsägningstid som framgår av kollektivavtal eller anställningsavtal. Om arbetsgivaren säger upp dig beror uppsägningstiden på antalet anställningsår eller vad ni har avtalat.

Vilket förbund tillhör Sveriges ingenjörer?

Sveriges Ingenjörer Fackförbundet är en del av Saco (Sveriges akademikers centralorganisation) och Sveriges största samverkande intresseorganisation för högskoleutbildade ingenjörer.

Hur hittar jag mitt kollektivavtal Sveriges ingenjörer?

Sök kollektivavtal efter bransch. Vill du veta vilket kollektivavtal du har rekommenderar vi dig att logga in och titta på dina sidor.

Vad finns det för ingenjörer?

Det finns två olika typer av ingenjörer, högskoleingenjörer och civilingenjörer. Som högskoleingenjör jobbar du främst med att utveckla och förbättra tekniken som redan finns, medan en civilingenjör arbetar med planering och utveckling av framtidens teknik.

Hur säger man upp sig Sveriges ingenjörer?

Hur mycket är ditt kollektivavtal värt?…Statistik- och marknadsföringscookies.

tracking Alla nuvarande och kommande statistik- och marknadsföringscookies.
_ga Urskiljer användare. (Avser statistik till Sveriges Ingenjörer.)
_gid Urskiljer användare. (Avser statistik till Sveriges Ingenjörer.)

Vilka får vara med i Sveriges Ingenjörer?

För att bli yrkesverksam medlem i Sveriges Ingenjörer ska du ha någon av följande utbildningar: Civilingenjörsexamen. Högskoleingenjörsexamen om minst 180 högskolepoäng.

Vilket förbund tillhör Sveriges Ingenjörer?

Sveriges Ingenjörer är ett svenskt fackförbund och intresseorganisation för högskoleutbildade ingenjörer inom Saco. Förbundet har cirka 162 000 medlemmar och är Sacos näststörsta förbund. Sveriges Ingenjörer nyttjar The Swedish Association of Graduate Engineers som sitt engelska namn.

Share this post