Blogga

Kan kungligheter skiljas?

Kan kungligheter skiljas?

Följer de kungaparets mall skyddas nämligen de kungliga egendomarna i ett äktenskapsförord, som gör att mycket lite av Victorias tillgångar kommer att rubriceras som så kallat giftorättsgods i och med att äktenskapet träder i kraft.

Vad har hänt med Daniel?

När Svenska Akademien hade sin högtidliga sammankomst i Börshuset i Gamla Stan i Stockholm saknades prins Daniel. Från hovet meddelades det att prinsen drabbats av en ”lättare förkylning”. Enligt initierade uppgifter till Stoppa Pressarna var prinsen dock inte alls sjuk – det var en bluff.

Vem är prins Daniels tv4 kvinna?

Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Victoria är mycket arg – för att inte säga förbannad på prins Daniel. – Jag har aldrig sett henne så här tidigare, säger en väninna till kronprinsessan. Kronprinsessan Victoria, 44, genomlider just nu sitt livs värsta kris – hennes äktenskap med prins Daniel, 48, är hotat.

Hur går man vidare efter skilsmässan?

  1. Acceptera att det känns. Våga sörja.
  2. Låt det ta tid. Det kan ta ett tag innan man hittar sin riktning igen efter alla de förändringar en separation medför.
  3. Håll kontakt med andra.
  4. Aktivera dig ”lagom mycket”.
  5. Reflektera kring din ”kompassriktning” vad gäller relationer.
  6. Ät.
  7. Sov.
  8. Rör på dig.

Får Victoria och Daniel skilja sig?

Aftonbladets kolumnist Lena Mellin skriver i tidningen att Victoria och Daniel gjorde helt rätt i att dementerade ryktena om att de skulle skiljas, då alternativet hade varit att ”halva Sverige surrade av rykten och de låtsades som ingenting.”

Vad kommer kronprinsessan Victoria heta som drottning?

Victoria Ingrid Alice Désirée, född 14 juli 1977, är Sveriges kronprinsessa, det vill säga tronarvinge, och hertiginna av Västergötland….Kronprinsessan Victoria[redigera | redigera wikitext]

Victoria
Ätt Bernadotte
Far HM Konung Carl XVI Gustaf av Sverige
Mor HM Drottning Silvia av Sverige

Share this post