Trendig

Nar startades Nivea?

När startades Nivea?

NIVEAs historia börjar år 1911.

Vad står Nivea för?

Företagets ägare Oscar Troplowitz namngav det NIVEA, från det latinska ordet niveus/nivea/niveum (”snövit”). Under 1930-talet lanserades, för Nivea, nya produkter såsom solskyddsmedel, raklödder och schampo.

Vilken NIVEA kräm är bäst för ansiktet?

För grå vinter- och höstdagar är en kombination av vård och smink det rätta valet: NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle CC Cream är en färgad dagkräm som även motverkar rynkor. Dess formula innehåller koenzym Q10 som förfinar hudens struktur och slätar ut små rynkor inifrån. Detta ger en vacker och återfuktad hud.

Vart grundades Nivea?

Vår profil Beiersdorf AB är baserat i Göteborg och har cirka 60 anställda / grundades 1946. Med våra varumärken NIVEA, Eucerin, Hansaplast och Atrix har vi ett tydligt fokus på våra kunders behov.

Hur många länder säljs Nivea?

Idag säljs Nivea i cirka 200 länder och är därmed ett världens största och främsta hudvårdsmärken.

Är NIVEA Oparfymerat?

Hur kan NIVEA Creme produceras utan konserveringsmedel? NIVEA Creme är en vatten-i-olja-emulsion (V/O) vilket betyder att små vattendroppar ”simmar” i ett oljelager. Till skillnad ifrån en olja-i-vatten-emulsion (O/V) så ger den här typen av emulsion minimal återfuktning till mikroorganismer.

Kan man använda NIVEA som ansiktskräm?

Vad innehåller NIVEAs produkter?

Nivea Creme 75 ml

  • Hudkräm för normal till torr hud. Kan användas för både kropp och ansikte.
  • Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Glycerin, Lanolin Alcohol (Eucerit ), Paraffin, Panthenol, Magnesium Sulfate, Decyl.
  • 4.6.
  • Fri frakt – Apotek Hjärtat erbjuder alltid leveransalternativ med fri frakt.

Vilket företag äger Nivea?

Beiersdorf AB är baserat i Göteborg och har cirka 60 anställda / grundades 1946. Med våra varumärken NIVEA, Eucerin, Hansaplast och Atrix har vi ett tydligt fokus på våra kunders behov. Beiersdorf AB är ett av över 150 internationella dotterbolag till kosmetikföretaget Beiersdorf AG, som är baserat i Hamburg, Tyskland.

Share this post