Frågor

Vem akte ut i Lego Masters?

Vem åkte ut i Lego Masters?

Och de passar även på att skicka en liten hälsning till Lag Batjonga, Anton och Viktor Juholt, som de slog ut ur tävlingen genom ett eliminieringsmoment.

Vad går Lego Masters ut på?

Svenskt underhållningsprogram där 16 kreativa legofantaster tävlar i byggteknik och design i hopp om att kamma hem den åtråvärda legotrofén.

Hur länge håller Lego Masters på?

Säsongsavslutning. Finalisterna får en chans att skapa personliga mästerverk när de ska bygga precis vad de vill under 22 timmar.

Vem vinner Lego Master Sverige 2021?

Efter över 100 timmars byggande vann Vidar Olsson från Norrköping tävlingen Lego Masters Sverige tillsammans med Felix Ternman från Malmö. Finalbygget blev en filmrulle och det var det mästerverket som gjorde att de tog hem segern.

Vart spelas Lego Masters in?

LiU-student tävlar i Lego Masters – Linköpings universitet.

Hur mycket Lego vinner man i Lego Masters?

Förra årets Lego masters-vinnare David Gustafsson vann 1,2 ton legobitar.

Hur långa är programledarna i Lego Masters?

Lego Masters Sverige

Programledare Mauri Hermundsson
Domare/jury Magnus Göransson
Antal avsnitt 16 (säsong 2)
Längd (per avsnitt) 44 minuter (säsong 1) 61 minuter (säsong 2)
Produktion

Vad vinner vinnaren i Lego Masters Sverige?

Förra årets Lego masters-vinnare David Gustafsson vann 1,2 ton legobitar. Nu berättar han om vad han gör med allt lego: Bygger en bil i full skala, och om allt går som det ska kommer han att kunna använda en framöver. ”Jag ska ut och köra bilen när den är klar”, säger han till Efter fem.

Vad vinner man i Lego Masters 2021?

Vinsten är ”mer lego än du någonsin kunnat drömma om”. Vad Felix ska göra med allt lego vet han ännu inte. – Det är en bra fråga. Jag bor i en tvåa i Malmö så rent logistiskt så är ju vinsten ett dilemma, men det får lösa sig, säger Felix och skrattar.

Share this post