Allmänning

Vem gjorde Elevspel?

Vem gjorde Elevspel?

Många av spelen som finns på Elevspel är skapade av oss på Elevspel, men de flesta är numera skapade av engagerade lärare och pedagoger som valt att göra sina spel tillgängliga för alla elever.

Är Elevspel gratis?

Elevspel • Gratis kunskapsspel för elever.

Var vart Elevspel?

Beräkning av kunskapspoäng Varje avklarad spelnivå ger 1 kunskapspoäng i Var eller vart?. Maximala antalet poäng (2 kunskapspoäng) uppnås när du klarat alla 2 nivåer. En bronsmedalj får du när du klarat en nivå 2 gånger och en silvermedalj efter 5 klarade omgångar. En guldmedalj får du när du klarat en nivå 10 gånger.

Vad är Elevspel TK?

Teknik är att hitta metoder för att minska behovet av fysisk eller psykisk belastning och öka levnadsstandarden. En viktig kunskap som du övar i dessa tekniska spel. Här har vi samlat alla spel inom ämnet Teknik. Spelen passar förskolan, grundskolan och ändå upp till gymnasiet.

Hur fungerar Skolplus?

Skolplus är din resurs på webben med mängder av spel, övningar och utskriftsmaterial inom flera olika ämnen med fokus på förskoleklass upp till årskurs 6. Här hittar du pedagogiska läromedel som kombinerar lärande med lekens glädje, ger kunskap, stimulerar och ger eleverna lust att lära sig mer.

Vad kostar Skolplus?

Pris för ett års licens Skolplus Basutbud (Allt material utom Rörelseäventyret) 600 kr, inklusive moms. Pris för ett års licens Rörelseäventyret 550 kr, inklusive moms. Betalning med internetbank, VISA eller MasterCard via Payson.

Är Skolplus gratis?

Har du fått en prova-på-kod? I så fall kan du registrera ditt gratiskonto här. Erbjudandet är helt riskfritt, du förbinder dig inte på något sätt och efter licensens utgång avslutas kontot automatiskt.

Hur gör man ett konto på Skolplus?

Om du har en e-postadress registrerat på ditt konto så kan du få dina inloggningsuppgifter via mejl. Är du elev och inte har någon e-post registrerad på ditt konto så kan du be en lärare om dina inloggningsuppgifter.

Share this post