Populära

Vilken farg ar du eller din kund?

Vilken färg är du eller din kund?

Gröna personer gillar trygghet, är noggranna och vill ta lång tid på sig. Gula personer är utåtriktade, kommunikativa och tycker om att bli bekräftade. Blå står för tydlighet, kritisk tänkande och logik. Personer med den här färgen gillar när saker är faktabaserade.

Hur är man som grön person?

Gröna personer är lugna, eftertänksamma och sympatiska. De tar inte plats i onödan och har inget större behov av att stå i centrum, synas eller vinna en diskussion. Däremot vill de känna att folk lyssnar på dem när de har någonting att säga som verkligen är viktigt.

Hur hanterar man röda personer?

För att komma överens med en röd person bör du vara rak, tydlig och logisk. Fokusera på resultatet och undvik flum och ”känslosvammel”. Sist men inte minst bör du känna till att alla människor inte nödvändigtvis bara har en färg på sin personlighet.

Hur vet man om en person är rätt för en?

När förälskelsen lägger sig så måste det finnas en djupare kärlek. Att du inte kan tänka dig vara med någon annan är ett mycket tydligt tecken på att du är med precis rätt person för dig. Har du ofta tankar på andra eller känner att det vore intressant att träffa andra så är det inte rätt…

Hur är röda personer?

Röda Rebecka Extrovert, handlingskraftig, rättfram, dominant och extremt prestationsinriktad. Jag kan ibland uppfattas som lite bitsk eller hetsig av andra, men det är sällan något personligt, det är bara sådan jag är!

Vad är en gul människa?

Gula personer brukar framför allt uppfattas som väldigt inspirerande. De är utåtriktade, har en positiv inställning och tycker om att träffa nya människor. Denna personlighetstyp är vanlig inom yrkesgrupper där man får höras, synas och vara kreativ.

Hur ska man bemöta en gul person?

Gul person – Den utåtriktade

  1. Så fungerar personlighetstypen: Det här är personlighetstypen som hörs mer än andra.
  2. Så bemöter du personlighetstypen: Var objektiv och få personen att fullfölja sina påbörjade arbetsuppgifter.

Share this post