Populära

Vad ska man ha till pennkjol?

Vad ska man ha till pennkjol?

STYLA SKINNKJOLEN Matcha med ett par färgglada lågskor, espadrillos eller ett par sneakers. Är du ute efter en klassisk look är pennkjolen eller en klockad modell the way to go. Metallic och dragkedjor ger ett rockigare intryck – maxa looken med denim eller matcha med mjuka pasteller och blommiga mönster.

Hur styla pennkjol?

För en avslappnad look kombinerar du plagget med slip-in sandaler, en blus och en stråväska. Vill du ha en mer uppstyrd look plockar du fram klackarna, ett rött läppstift och statement-örhängena. De blåa jeansen går att variera i all oändlighet.

Vad kan man ha till svart kjol?

Styla tillsammans med en kappa, snygg blus eller skjorta och ett par höstboots. Köp kjolen från Wera här (länk till Åhléns). Finstickad väst från Vila med ribbad ståkrage och vadderade axlar som ger en definierad form. Den finns även i svart.

När kan man ha på sig kjol?

Oavsett om det är en skirare eller stickad kjol eller klänning kan du använda den även när det är minusgrader ute. Styla med en varmare tröja och boots för att maxa plaggens levnadslängd.

Vad betyder pennkjol?

Pennkjol betecknar en rak, oftast knälång, kjol utan volym. Pennkjolar har oftast gångveck, slits eller sprund i sid- eller baksöm. Kjolen introducerades i slutet av 1940-talet av Christian Dior. Begreppet finns även i form av pennklänning eller fodralklänning,r en klänning som är likt en penna rak i modellen.

Hur stylar man Skinnkjol?

Toppa skinnkjolen med en skjorta – gärna en mönstrad för kontrastens skull. Addera detaljer som ett trendigt hårband och ett par röda boots.

Vad passar till svart Skinnkjol?

Instoppad skjorta & svart skinnkjol Toppa skinnkjolen med en skjorta – gärna en mönstrad för kontrastens skull. Addera detaljer som ett trendigt hårband och ett par röda boots.

Vad är en maxikjol?

Det allra längsta: lång maxikjol. Kjolen har en slits fram som gör att den svalkar skönt under varma dagar. Kombinera gärna med en färgglad topp. Och vet du vad? Även korta personer passar bra i den här långa kjolen eftersom den är rakt skuren.

Hur viker man kjolar?

Detta steg förlänger livslängden på din kjol….Så när du hänger kjolar som kan dra till sig veck är det en bra idé att prova något av dessa förslag:

  1. Häng kjolen ut och in, så att klippmärken bara finns innanför kjolens foder.
  2. Förhindra märken genom att trycka in kreditkort eller silkespapper mellan klämmorna och kjolen.

Vilka skor kan man ha till kjol?

Vilka skor passar bäst?

  • Sneakers/Sandaler. Vill du ha en urban/modern look matchar du maxi/midi-kjolen med sneakers, vita eller metallic eller en sportig loafer a la Prada.
  • Sandaletter/Sling backs/Pumps/Kilklackar.
  • Mules/Slides.

Vilken längd ska man ha på en kjol?

Generellt gäller kjollängd precis ovanför knäet till dig som är lite kortare. Har du korta ben i förhållande till överkroppen satsa då på en kjol med lite högre midja. Till dig som är lång fungerar det med kjollängd under knäet eller vadlång.

Kan kjolen vara?

Kjolar kan vara raka eller klockformade, ha veck eller vara plisserade. Vanligen bärs kjol med strumpbyxor eller leggings. I den västerländska kulturen betraktas kjolen som ett traditionellt damplagg. Ordet kjol kan också syfta på den nedre delen av en klänning eller ett förkläde.

Share this post