Rekommendationer

Vad ar Q 10 bra for?

Vad är Q 10 bra för?

Med hjälp av den kraftfulla antioxidanten Q10 går det att motverka den negativa påverkan stress kan ha på kroppen. Q10 skyddar cellerna och vårt DNA mot fria radikaler, som är skadliga för oss och gör att kroppen åldras. Coenzym Q10 finns i kroppens alla celler och hjälper till att omvandla maten vi äter till energi.

Är alla Magnesiumpreparat bra?

Ledins Magnesiun är ett kosttillskott bidrar till nervsystemets normala funktion, normal muskelfunktion, minskad trötthet och utmattning, normal benstomme och till normal energiomsättning. De är helt fri från jäst, gluten och laktos och fri från animaliskt ursprung.

Vad är Emgesan bra för?

Vad Emgesan är och vad det används för Förebyggande medel vid ständigt återkommande njursten av okänt ursprung. Medel vid behandling av magnesiumbrist. Magnesiumhydroxid som finns i Emgesan kan också vara godkänt för att behandla andra sjukdomar som inte nämns i denna produktinformation.

Coenzym Q10, eller bara Q10, är ​​ett vitaminlikt ämne och en kraftfull antioxidant som bildas naturligt i kroppen och som behövs för energiproduktionen i cellerna. Q10 bidrar även till produktion av ämnen som håller huden stark och vital (1) och är därför en vanligt förekommande ingrediens i hudvårdsprodukter.

Hur påverkas kroppen av kosttillskott?

Genom att äta kosttillskott kan man få i sig enskilda ämnen i skadliga mängder. Det är mycket svårare att överdosera enskilda ämnen genom att äta vanlig mat. För vissa ämnen är det dessutom en liten skillnad mellan vad som är nyttigt för kroppen och vad som kan vara farligt.

Q10 är en kraftfull antioxidant som behövs för att du ska orka – både fysiskt och psykiskt. Det skyddar mot en rad sjukdomar och minskar både dödligheten i hjärtsjukdom och förbättrar läget för hjärtsviktspatienter. Dessutom hjälper det huden att hålla sig ung längre.

Share this post