Blogga

Hur far man svart Amex kort?

Hur får man svart Amex kort?

American Express Centurion Card Det svarta kortet är så exklusivt att du inte ens kan ansöka om det själv utan du måste få en inbjudan. Exakt hur du får en inbjudan är inte känt men det ryktas om att du måste spendera någonstans mellan 250 000 – 450 000 dollar per år.

Vad krävs för att få Centurion?

American Express Centurion har en anslutningsavgift på 30 000 kr, vilket även är årsavgiften. Exakt vad som krävs för att få en inbjudan är inte officiellt. Du ska dock räkna med att du måste ha haft ett American Express kort tidigare i minst ett år.

Är Amex Platinum värt?

American Express Platinum passar den som har en lite högre inkomst. I och med en hög årsavgift så behöver du också använda kortet flitigt för att det ska vara värt det. För den som flyger och reser mycket är Amex Platinum utmärkt.

Vad krävs för att få AMEX?

Du behöver vara 18 år och inte ha några betalningsanmärkningar. Sedan sätts kreditgränsen bland annat utifrån lön. Men en vanlig Svensson kan absolut skaffa ett Amex Platinum.

Vad kostar Amex Black?

Kortet som är mer känt som “Amex Black” är Sveriges dyraste och mest exklusiva kreditkort med en årsavgift på 30 000 kr och ytterligare 30 000 kr i anslutningsavgift. Det som främst gör kortet så exklusivt är att du själv inte kan ansöka om det utan du måste få en personlig inbjudan ifrån Amex.

Är det bra att ha American Express?

American Express Gold är ett bra kreditkort för dig som reser ofta eftersom det har en mycket omfattande reseförsäkring och många bra förmåner när du reser. Förutom att du har tillgång till över 1 000 lounger i hela världen kan du till exempel bli uppgraderad både på flyg och hotell.

Kan vem som helst ha American Express?

Om American Express Det var tidigare status att inneha ett Amex-kort och det var ganska höga krav på inkomst etc. Faktum är att idag kan vem som helst ansöka och få ett American Express kreditkort. Idag är American Express världens största kortutgivare om man räknar hur mycket som handlas för korten.

Share this post